Септември Симитли започна подготовката с благословия и шестима нови

14 Януари 2019 | 19:43
0 коментара
Спорт

Селекционерът на Септември Симитли Спас Стоименов събра 26-ма за пролетния дял на първенството. И започна подготовка. Преди първа тренировка и първа обиколна на заснежения стадион, свещеник отслужи водосвет.

Отец Спас отслужи ритуала и благослови футболистите и спортно-техническия щаб на отбора. При момчетата за първа тренировка бе и общинският кмет Апостол Апостолов.

Ръководството постави и новата цел на футболистите: второто място за Септември (Симитли) в класирането. 26 днес бяха по екипи на стадиона, подготовката за пролетния дял на Югозападната трета лига отборът на Септември (Симитли) започва с 6 нови попълнения. Новите момчета, които ще дадат допълнителна сила на отбора са ясни отдавна. В отбора днес пристигнаха защитникът Евгени Тунтев, Владимир Каптиев, Борислав Хазуров се завърна  от Вихрен (Сандански), Иван Иванов от Хебър (Пазарджик). Другите двама нови са защитникът от Перун (Кресна) Кузман Драчев и нападателят от Марек (Дупница) Иван Иванов.

Евгений Карадаков днес също започна подготовка с отбора, като ще поддържа форма с футболистите на Стоименов по време на лагера, който ще се проведе на базата в Симитли. Юношата на Септември Алекс Тодоров, който е вратар също ще се подготвя с мъжкия отбор на клуба. 

„Ще започнем с тренировки веднъж дневно, като следващите седмици започваме да тренираме по два пъти“ коментира старши треньорът на Септември (Симитли) Спас Стоименов. „Ще дадем всичко от себе си и ще проверим възможностите на всички момчета в предстоящите контролни срещи“ каза още той. Успех и много здраве, без картони и глупави ситуации през новия сезон пожела на отбора кметът на общината Апостол Апостолов.

Добавете Вашия коментар

TOP