Септември почна с 21 футболисти и водосвет

11 януари 2018 | 17:41
0 коментара
Септември почна с 21 футболисти и водосвет

Отборът на Септември Симитли започна днес подготовка за пролетния дял от шампионата на Югозападната трета лига. Наставникът Спас Стоименов изведе на първата тренировка за годината на новия стадион красавец в Симитли общо 21 футболисти, а отец Спас Веселински отслужи традиционния водосвет. Първото занимание уважи и кметът Апостол Апостолов.

От Септември си тръгнаха вратарят Пангев и полевите футболисти Николай Стоилков, Божидар Станчев, Смаил Креболиев и Даниел Гогов. С изключение на вратаря всички други са освободени от отбора, някои от които и заради големи финансови претенции. Кметът Апостолов бе категоричен че за  тях Септември е затворена страница. В отбора се завърнаха Илиая Христов от Миньор Перник и Кирил Домозетски от Пирин Разлог. Ново име е и голмайсторът  Георги Славков -Рууни от Германея.

" Единствено Пангев постъпи мъжки. Другите първо трябва да си помислят къде играят и какви финанси искат. Ще обиграваме през пролетта млади момчета от нашата школа и през следващия сезон ще атакуваме професионалния футбол. Внасяме проект и започваме изграждането и на хотел за около 50 места на нашия стадион. По този начин от следващата година и отбори от родния ни футболен елит ще могат да се подготвят в Симитли" - коментира градоначалникът.


Добавете Вашия коментар!