Септември почна с 21 футболисти и водосвет

11 Януари 2018 | 17:41
0 коментара
Спорт

Отборът на Септември Симитли започна днес подготовка за пролетния дял от шампионата на Югозападната трета лига. Наставникът Спас Стоименов изведе на първата тренировка за годината на новия стадион красавец в Симитли общо 21 футболисти, а отец Спас Веселински отслужи традиционния водосвет. Първото занимание уважи и кметът Апостол Апостолов.

От Септември си тръгнаха вратарят Пангев и полевите футболисти Николай Стоилков, Божидар Станчев, Смаил Креболиев и Даниел Гогов. С изключение на вратаря всички други са освободени от отбора, някои от които и заради големи финансови претенции. Кметът Апостолов бе категоричен че за  тях Септември е затворена страница. В отбора се завърнаха Илиая Христов от Миньор Перник и Кирил Домозетски от Пирин Разлог. Ново име е и голмайсторът  Георги Славков -Рууни от Германея.

" Единствено Пангев постъпи мъжки. Другите първо трябва да си помислят къде играят и какви финанси искат. Ще обиграваме през пролетта млади момчета от нашата школа и през следващия сезон ще атакуваме професионалния футбол. Внасяме проект и започваме изграждането и на хотел за около 50 места на нашия стадион. По този начин от следващата година и отбори от родния ни футболен елит ще могат да се подготвят в Симитли" - коментира градоначалникът.

Добавете Вашия коментар

TOP