Септември и Спорт вилаж с първи победи на "Пирин къп" в Банско

01 Септември 2018 | 01:08
0 коментара
Спорт

В първата си среща от големия детски футболен турнир "Пирин къп", момчетата на "Спорт вилаж" от Сандански  победиха с 1:0 Метал 2002 от Перник на стадиона в Разлог. Единственото попадение за отбора от Сандански отбеляза Красимир Пандалиев, който вкара страхотно попадение с удар от далечно разстояние. Днес възпитаниците на Йордан Тушев победиха с 2:0 и връстниците си от Пирин Благоевград и са на полуфинал.

Първа победа в турнира записаха и децата на Септември Симитли. Момчетата на Антон Бачев родени през 2008-ма година победиха с 5:2 връстниците си от Хасково. В групата са още отборите на Доростол и Вардар Скопие.

Столична академия дебютира на "Пирин къп" в Банско

Една от най-проспериращите столични академии "Спорт за всички" дебютира в големия детски международен турнир "Пирин къп" в Банско. Тя е специализирана в работата с най-малките - родени през 2009, 2010 и 2011-та година. Провежда заниманията си на терените в спортна зона Герман, а наскоро стана ясно ,че продължава попълването на групите в тези три възрасти.

А на терена в хотел "Белведере" в Банско децата от столицата направиха и здрави мачове. При родените през 2009-та година малките столичани направиха  2:2 със силния отбор на Хасково. А при родените през 2010-та година записаха и първа победа в "Пирин къп" с 3:1 над Орлета Благоевград.

Рефер от Сандански спечели всички на турнира в Банско

Всеки един футболен турнир за деца има своите специални моменти. На един такъв станаха свидетели родители и деца на терена на "Белведере холидей клуб" в Банско. Колоритният рефер Илиян Илиев -Рони Тайсъна не се поколеба в напечен момент на оспорваната среща между Работнички Скопие и Царско село при децата родени през 2009-та година  да завърже развързаните връзки на обувките на малчуган от българския отбор. И с това спечели и аплодисментите и симпатиите на всички. Което не е изненадващо, тъй като Рони освен като футболен рефер в живота е и домакин на спортното училище в Сандански.

С тази си постъпка той отново вдигна акциите и сред нежния пол. Един от най-желаните ергени в южния град бе оценен подобаващо на турнира в Несебър през юни и от доказан ценител като Митьо Пищова.

Добавете Вашия коментар

TOP