Септември (Симитли) победи с 3:1 Свобода (Пещера)

09 Септември 2017 | 19:44
0 коментара
Спорт

Септември(Симитли) победи с 3:1 Свобода (Пещера). В мач с много пропуски за отбора на Септември, симитличани успяха да достигнат сигурна победа.

Първото попадение в срещата отбеляза Борислав Хазуров, още в 19-тата минута на първото полувреме. До края на полувремето отборът на Септември направи изключително много пропуски, които на всяка цена трябваше да отбележи. Греда на Креболиев, разбъркване в редиците на симитличани пред вратата на противника попречи за отбелязването и на следващ гол. Така на почивката отборите се оттеглиха при резултат 1:0 за Септември (Симитли).

В началото на втората част, Васил Божинов беше точен за 2:0 за Септември. Много бързо след това старши-треньорът Стоименов направи и няколко смени в своя отбор. На мястото на Смаил Креболиев в игра влезе Анатоли Лулейски, на мястото на Даниел Гогов- Веско Весков, на Георги Пейчев замени Йоан Петров.  В 60-тата минута Ибрахим Алим отбеляза за класическото 3:0. В края на полувремето гостите от Пещера успяха да отбележат едно попадение във вратата на Димитър Пангев, които спаси доста ситуации в днешната среща.Така срещата завърши 3:1, а Септември (Симитли) взеха трите точки от нея

Получи се мач, я който първото полувреме можехме да вкараме много повече голове. Изпускахме много добри положения. Въпреки това второто полувреме достигнахме резултат от 3:0 и след него, съм разочарован много от играчите си, че допуснаха да ни отбележат за 3:1. Несериозно отношение показаха, след като се успокоиха при този резултат и спряхме да играем. Важни са ни трите точки и победата, но втората част на мача беше несериозна, което ще кажа и в съблекалнята“ каза старши треньорът Спас Стоименов след края на победния мач за Септември (Симитли).

Стартов състав Септември (Симитли): Димитър Пангев, Асен Топузов, Николай Стоилков, Божидар Станчев, Стойко Иванов, Ибрахим Алим, Йоан Петров (Георги Пейчев), Даниел Гогов(Веско Весков), Васил Божинов, Борислав Хазуров, Смаил Креболиев(Анатоли Лулейски).

Добавете Вашия коментар

TOP