“Септември” (Симитли) и “Пирин” (Разлог) с нулево равенство

26 Април 2015 | 21:58
0 коментара
Спорт

Отборите на “Септември” Симитли и “Пирин” Разлог не излъчиха победител. На новия стадион в Крупник двата отбора не успяха да си отбележат гол. За “Септември” това бе четвърти пореден мач без победа, а “Пирин” Разлог въобще не е побеждавал тази пролет, ако не броим служебните победи.

За отбора от Симитли това е и трети пореден мач, в който отбора не може да вкара гол и сега през първото полувреме двата отбора не успяха да създадат чисти положения, като битката бе предимно в средата на терена. 

В 50-ата минута Костадин Марков от 25 метра нацели сглобката на двете греди, а в 67-ата минута бе най-доброто положение за гостите, след като Веселин Васев влезе на скорост в наказателното поле и стреля много силно от малък ъгъл покрай вратата. Преотстъпения от “Славия” вратар Диян Вълков направи две поредни фантастични спасявания, след като парира най-напред удара на останалия очи в очи с него Радулович, а след това спаси и добавката на Костов. Най-драматичният момент дойде минута преди края. Тогава Гущеров остана очи в очи с вратаря Вълков, който отново спаси удара му, но нападателя изглеждаше в явна засада и буквално целият щаб на “Пирин” Разлог влезе на терена, след което главният съдия изгони наставникът на тима Димитър Соколов на трибуните. Двата отбора показаха много висок морал напук на появилите се информации, че има специален агент на БФС на трибуните, който никой не забеляза.

E79 News

Добавете Вашия коментар

TOP