Сензационно разкритие на БЛИЦ: Татяна Дончева два пъти искала да овладее ДАНС! Ето цялата истина за напускането й от БСП!

05 Октомври 2016 | 09:50
0 коментара
Политика
Сензационно разкритие на БЛИЦ: Татяна Дончева два пъти искала да овладее ДАНС! Ето цялата истина за напускането й от БСП!

Татяна Дончева е истинската кандидатка на задкулисието на президентските избори. Шефката на бутиковата фирма, която кой знае защо е кръстила Движение 21, крие мрачна тайна, научи БЛИЦ.В неделя политологът Антон Тодоров в предаването хвърли бомба по bTV, като заяви, че "лично Гриша Ганчев я води при Станишев да я предлага за шеф на ДАНС".

Проучване на БЛИЦ установи, че неуспялата прокурорка е направила още един опит да овладее родното ФБР. Вечно жадната за власт брюнетка се пробвала да избута кандидатурата на Петко Сертов за шефския пост в службите. Станишев, обаче посякъл амбициите й, което вбесило днешната адвокатка на Цветан Василев и Гриша Ганчев.

Пикът на лакомията й е през 2009 година, когато Дончева настояла пред Станишев да бъде вписана като водач на листата на БСП за изборите за европейски депутати.

Тогавашният председател на партията проявил твърд характер и й предложил четвъртото място. Дончева изчислила, че четвъртата позиция няма никакъв шанс за Брюксел и обидена се врътнала в характерния си стил.

След това изтичала директно при приближените си журналисти и обявила гръмко, че напуска партията, която я направи известна и значима в общественото пространство.

Гневът й, обаче изригнал като същински Везувий, когато сметките й излезли грешни и №4 в евробюлетината на Столетницата Петър Курумбашев бил избран за евродепутат.

От тогава Дончева не спира да обикаля телевизионните студия и да напада бившите си колеги от БСП. Особено яростна е критиката й към специалните служби, които за щастие не успя да възседне.

Двуличието на Дончева продължава да трови телевизионните зрители, които имат малшанса сутрин да се събуждат с физиономията й.

От една страна тя громи задкулисието, но от друга щедро се възползва от него с тлъстите хонорари, които прибира от благодетелите си Цветан Василев и Гриша Ганчев.

Дончева за кратко дори се яви и като защитник на обвиняемите касиерки в аферата "КТБ", но след това прецени, че това ще я направи уязвима в политически смисъл и набързо се оттегли. 

Сега тя е издигнала на пиедестал спонсора си Цветан Василев и посипва с мръсна пяна всички, които се опитват да разобличат действията му довели до фалита на КТБ и ужилили данъкоплатците с 4.3 млрд. лева.

Ивайло КРАЧУНОВ /ИЗТОЧНИК:БЛИЦ

Добавете Вашия коментар

TOP