СЕМЕЙНИ ИЗДЪНКИ: Помагачката на Асен Бербатов в нарко бизнеса - наследница на известна фамилия в Благоевград

10 Март 2020 | 13:25
0 коментара
Криминално

28-годишната жена от Благоевград, която през уикенда бе арестувана заедно с Асен Бербатов при специализирана полицейска акция срещу разпространение на наркотични вещества, е наследничка на една от най-известните фамилии в областния град.

Анна Папучарова е внучка на бившия директор на Цигарената фабрика Петър Папучаров. Неговият брат Красимир Папучаров пък е директор на дирекция "Образователни дейности" в Югозападния университет "Неофит Рилски". 

Във фамилията възлагали големи надежда на Анна, с която малък Бербо има връзка. През 2011 г. Папучарова завършила най-елитнито училище в Благоевград - Националната хуманитарна гимназия. След което била приета в престижния университет "Queen Mary" в Лондон. Няколко години родителите й плащали тлъсти пачки за обучението й в Англия, от където изгората на Асен се върнала с диплома по "Политически науки". 

Вместо обаче да прослави фамилия Папучарови като политолог, Анна тръгнала по лош път. Асен и помагачката му бяха задържани през уикенда в близост до магазин "Метро" в Благоевград. Малко преди това бившият футболист продал 1.70 грама кокаин на 27-годишен мъж с наркотична зависимост. При обиска на автомобила на двойката, шофиран от Папучарова, благоевградските криминалисти откриха пакетче с кокаин и 2.4 грама марихуана в дамската раница на задържаната. По време на акцията тя е разполагала с 6700 лева, 75 евро и 10 паунда в джоба си.

При последвалото претърсване в квартирата на Асен Бербатов в София пък бяха открити и иззети около 5 грама марихуана и електронна везна. На любовниците бяха повдигнати обвинения за разпространение на наркотични вещества, като предвиденето наказание е лишаване от свобода до 10 години и глоба до 100 хил. лева. 

Това е трета наркоиздънка на брата на Димитър Бербатов, като интересното е, че черната овца на фамилията все се разминава между капките. На 8 ноември 2012 г. около 19 ч. той бе хванат да пласира 0.62 грама кокаин на благоевградчанина Б. В. на централната търговска улица. На 15 март 2013 г. в 21 ч пък бе изловен, че е продал за 90 лв. на А. А. 0.87 грама кока пред местна дискотека.

Преди седем години известният благоевградчанин бе осъден от Районния съд в Дупница на 1 година условно и 2000 лв. за притежание на 19 грама кокаин. Дрогата бе открита при полицейска акция на главен път Е-79 в детското столче на сина му./ПИК/

Добавете Вашия коментар

TOP