Селекционерът на волейболните ни национали Пламен Константинов готви промени в състава

13 Юни 2018 | 21:46
0 коментара
Спорт

Селекционерът на волейболните ни национали Пламен Константинов смята да направи промени в състава за втория домакински турнир във Варна от Лигата на нациите. 

“Имахме повече шансове срещу Италия, но изпуснахме някои моменти. Изиграхме мача с Япония по най-добрия начин, а с Полша бяхме на приливи и отливи. Липсваше ни стабилност. Липсват петима основни души. Очевидно е, че момчетата, които трябва да играят на тяхно място, отстъпват по качества. Всички, които се качиха в самолета, могат да влязат в групата. Ще решаваме според ситуацията. Според мен шансовете ни за класиране минаваха през Сърбия и след това срещу Австралия. Другата ни цел е оставане и да дадем повече шансове на хора да играят", коментира селекционерът представянето на тима в японския град Осака и шансовете за продължаване напред в турнира.

“Засега изключвам Ники Николов като вариант. Ако състоянието му позволи, може да играе срещу Иран. Очаквам тежки съперници във Варна. Ще опитаме да видим в тази формация колко можем да се приближим до топ отборите. Ще търсим победа във Варна. Играем по-добре в началото и накрая не ни достигат силите. Проблемът е както физически, така и психически. Превъзхождат ни тези страни, които имат силни първенства”, допълни Пламен Константинов.БЛИЦ-СПОРТ

Добавете Вашия коментар

TOP