Секретарят на община Банско Вл. Кушлев напусна работното си място

19 Ноември 2019 | 16:43
15 коментара
Политика

Секретарят на община Банско Владимир Кушлев вече не е в ръководния състав на община Банско.

Трудовите му правоотношения са прекратени по взаимно съгласие в последния работен ден миналата седмица. Информацията потвърди лично кметът Иван Кадев, който сподели, че до края на тази седмица най-вероятно ще бъде назначен нов секретар.

Той не пожела да  назове име  с мотива, че все още се водят разговори в тази посока, тъй като позицията е свързана със сериозни отговорности и е необходимо новият кадър да бъде подбран внимателно. Новият секретар ще бъде назначен  временно –  до провеждане на конкурс за заемане на длъжността.

Без началник все още е и отдел „Хуманитарни дейности“. Мястото бе овакантено, след като досегашната му началничка Райна Зайкова веднага след изборите подаде оставка. За мястото най-вероятно също ще бъде обявен конкурс.

„Все още няма назначени лица на овакантените места. За ръководните постове ще бъдат обявени конкурси, така че дори и да има нови назначения, те ще бъдат на временни трудови договори”, каза кметът Иван Кадев.

Относно другите подали оставки експерти той уточни, че на този етап не е ясно дали ще бъдат назначавани нови, или ще бъдат направени структурни промени в отделите на администрацията.

„Все още сме в самото начало и ни е нужно време, за да стиковаме нещата, да видим ефективността в работата на  отделите и да преценим дали има необходимост от допълнителни експерти. Може би ще има структурни промени вътре в самата администрация, но това тепърва ще се обсъжда“, поясни Кадев.

На въпроса дали са констатирани някакви нередности и закононарушения в работата на администрацията градоначалникът бе категоричен, че това ще стане ясно, след като бъде направен одит, какъвто предстои да бъде назначен./Струма/

Добавени коментари

Бего публикува:
11 Май 2020 | 09:46
Тооо Кушлева е най-простия и тъп човек в България.
7 публикува:
21 Ноември 2019 | 12:33
кой па е главен архитект?
Мишо публикува:
21 Ноември 2019 | 10:45
Чак пък да е политически обвързан главния архитект и да е некомпетентен, тука вече говорим глупоси. Много си е добре момчето, в пъти по добре от някой крадлив и безскруполен изрод, каквито не липсват междудругото. Изобщо не мисля, че има нужда от смяна на главния архитект.
Неизвесна. публикува:
20 Ноември 2019 | 19:29
Елена Говедареева найстина заслужава тази позйция дае началник на хумонитарни дейности. Лицата който живеят във защитените и соцялните жилища заслужават началник като нея.Райна Зайкова и тя беше добър човек.
Neizvesten публикува:
20 Ноември 2019 | 19:25
Dano da izberat Elena Govedareeva za na4alnik xymonitarni deinosti tq e straxoten 4ovek
Наката публикува:
20 Ноември 2019 | 16:42
А какво ще кажете за Георги Ангелов Нямам думи ..
Независим публикува:
20 Ноември 2019 | 09:29
Блажени са вярващите ,така и ли не разбрахте неграмотни оплювачи че ГЕРБ пак командва ,овчици ,овчици ...Стария кмет отдавна вече не беше от Граждани за Европейско Развитие на България.
Мимето публикува:
20 Ноември 2019 | 09:24
Беше голям срам за всички банскалии човек, който е неграмотен, необразован, без каквато и да е обща култура, да бъде на този пост. Поздравления, че напусна, може би най-мъдрото му решение до сега. Очакваме Станчевата и Кожаревия, които си позволиха да агитират в общината в полза на Икономов.
Гошо публикува:
20 Ноември 2019 | 08:52
Той беше много уверен, че ще е дълго време секретар, но нещо нему се получи г-н Секретар!
Истината публикува:
20 Ноември 2019 | 01:37
Всички герберастки изрод вън. Нещастна измет. Дойде и вашето време.
Мунката публикува:
19 Ноември 2019 | 23:14
Жалко, че жената на Бего напусна благата служба в данъчното за да няма конфликт на интереси когато той стана секретар. Мислеха си,че ще са вечни. Време беше общината да се отърве от това недоразумение на природата.
Владо публикува:
19 Ноември 2019 | 22:03
Сетих се и прословутите директорки на училищата .... и т.н.
Владо публикува:
19 Ноември 2019 | 22:01
Всички икономави, издънки трябва да си тръгнат от общината - станчевата, онаа по озеленяването, русковия счетоводител, кожаревия, има еден бояджийски ако сам пропуснал некой добавете го.
Йоше публикува:
19 Ноември 2019 | 20:50
Не е сигурно дали Бего ще напусне.Говорил е,че ще се помоли на новия кмет да си го остави на работа в общината. Ама за каква ли работа става?!
Дунката публикува:
19 Ноември 2019 | 17:04
Главния архитект също трябва да буде сменен много е некомпетентен и е политически обвързан

Добавете Вашия коментар

TOP