СДС подава жалба за нагла употреба на името на партията от кандидат кмет на Банско

28 Септември 2019 | 19:25
10 коментара
Политика

ПОЗИЦИЯ  НА  СДС



Съюзът на демократичните сили изразява възмущението си от наглата кражба на името на партията и лъжата, че подкрепя Иван Кадев за кмет на Банско.

На предизборен материал на въпросния кандидат, наред с БСП, Демократична България и други формации, фигурира и Съюз на демократичните сили като партия, която го подкрепя.

Това е манипулация и подвеждане на избирателите и ние ще сезираме ОИК Банско по случая.

Заявяваме, че категорично подкрепяме за нов мандат досегашния кмет на Банско Георги Икономов, издигнат от ПП ГЕРБ.

Припомняме, че Националният съвет на СДС има решение, според което е невъзможно местните структури да се коалират или да издигат общи кандидати с основния ни политически опонент БСП.

Не само в Банско, но и никъде в България, СДС няма да подкрепи кандидати на БСП, дори и прикрити зад Инициативни комитети.

Добавени коментари

История публикува:
02 Октомври 2019 | 23:48
Т.Т ще влезе в историята на Банско.Подобно на негов близък от близкото минало.Същия метод на правораздаване ,но само в негова полза.
ТОЙ публикува:
29 Септември 2019 | 08:11
НИТО НА ИКОНОМОВ ЩЕ ПОМОГНЕТЕ НИТО НИТО НА КАДЕВ ЩЕ ПОПРЕЧИТЕ С ВАШИТЕ ПЕТ ГЛАСА. НЕ СТЯВЯЙТЕ СМЕШНИН......
Стар Седесар публикува:
29 Септември 2019 | 00:10
Много на сериозно се приемат софийското ръководство на СДС. Както вече даже сме им свикнали при започване на кампания за местни избори започват да се мешат в работите на местните структури. Някой горе кихнал... долу се наср.....али!!! На предните избори същия сценарий... решили да са Реформаторски блок,в Банско реформаторите издигат кандидат за кмет човек от СДС (чудесен човек бог даго прости) и оооооо чудо, СДС не зачите СДС, ама Софиянците си искат на софрата.... застанаха зад герб,а че са с реформаторите много им дреме, личния интерес на някой софийски мухал е обслужен. Сега пак същата работа. Аман, ама моля ви се. Добре че някой ви написал някъде та да ви чуеме гласеца.
До ТЯ публикува:
29 Септември 2019 | 00:02
Адиос бамбино софийска!!!!
До ТЯ публикува:
28 Септември 2019 | 23:55
Венетооооо, чумоооооо!Ти заслужаваш да те гътне месечината мама ти мръсна и пачата!!!!
До тя публикува:
28 Септември 2019 | 23:53
Венета вас с Икономов ви подмина атобуса на 15 септември в София. Като бяхте в централата на ГЕРБ и ревехте за Мутофлонецо.
Гражданин публикува:
28 Септември 2019 | 22:08
Като СДС са толкова незначителни защо е толкова важна подкрепата им за независимия Кадев, че чак са си правили труда да ги изписват? Може би да се създава илюзия от колко много партии е подкрепен, а реалността е съвсем друга. За колко ли още партии ще се окаже , че го ,,подкрепят,, без да знаят?
Банскалия публикува:
28 Септември 2019 | 21:57
Като са двама оти ги писувате на плакато?
Размисли публикува:
28 Септември 2019 | 21:51
Кой бяхте вие от СДС двама или трима май май двама бяхте ,еййййй Икономов изкара още две гласа
ТЯ публикува:
28 Септември 2019 | 20:45
Аз съм една от създателките на идеята за СДС, познавам ВСИЧКИ десни политици! А вие , комунистчета, ще има да вземате!!! Пиленца малки, кога се излюпихте, кога започнахте да чуруликате, кога почнахте да правите простотии! Кака ще ви каже - автобусът идва, но май ще ви подмине спирката, малките ми мацурковчета!

Добавете Вашия коментар

TOP