Сдружението "Бъдеще за община Банско" приближено до "Кокаиновите крале Джипсовете" подкрепя независимостта на българския съд

14 Май 2018 | 18:02
4 коментара
Общество

Сдружението "Бъдеще за община Банско" приближено до "Кокаиновите крале Джипсовете" подкрепя независимостта на българския съд. 

Пред Върховния административен съд се събраха десетки жители на Банско, специално дошли да подкрепят правителственото решение от 28.12.2017 г., което дава зелена светлина за изграждане на втора кабина.

Решението на МС е атакувано от Тома Белев и компания, представящи се за природозащитници, но всъщност правят пореден опит да блокират развитието на зимния туризъм в Югозападна България. Провокирани от опита на Зелените да въздействат върху решение на Върховния административен съд, от Сдружение "Бъдеще за община Банско" организирахме днес подкрепа за магистратите да не се поддават на провокациите, заяви Димитър Русков от сдружението, което организира протеста.

От години едни и същи лица и зелени организации малтретират държавата, общините и бизнеса. В арсенала им са провокации, манипулации и откровенни лъжи. Последната им изява е от днес, когато се опитват чрез "мълчаливо" присъствие пред сградата на Върховния административен съд да повлияят на магистратите да решат дело в тяхна полза, свързано с развитието на ски зона Банско.

Става въпрос за решението, което Министерски съвет взе на 28.12.2017г, което дава възможност да започнат законовите процедури по изграждане на втората кабина.  В продължение на месеци тези персони  лъгаха цялото общество, че уж щели да се застроят 48% от Пирин, но после сами си признаха, че всъщност са 2% и то само за изграждане на спортна инфраструктура. И като не успяха с тези манипулации, сега се опитват да притискат съда, обясни Русков.

Същите протести правиха и след ареста на корумпираната кметица на Младост Десислава Иванчева, която зелените подкрепиха при избора й.

Настояваме съдът да отсъди обективно в полза на обществения интерес за развитието на зимния туризъм, а не в полза на няколко доказано грантаджийски организации, които използват природата за лично обогатяване, обявиха банскалии.

Припомняме, че Сдружение "Бъдеще за община Банско" участва активно на политическата сцена в курортното градче. Като най-приближените хора на криминално проявените братя Джипсовете вземат активно участие.

Както многократно сме споменавали, че бивш техен съдружник е пускал десетки сигнали в полицията, че в техните заведения се продават и употребяват наркотични вещества. Също така имат влияние и в клубове с проститутки. 

Конкуренцията в наркоразпространението разлепи плакати в Банско и Разлог с лицата на най-опасните хора в Банско. 

На плаката лъсна и снимка с името на началникът на РУП Банско Иван Попов, който се бори денонощно с дилърите на дрога в Банско, като най-вероятната причината за присъствието му на плаката е опетняване на името с цел отстраняване на поста, който заема.

Добавени коментари

ДУТКА публикува:
14 Май 2018 | 23:13
В ДИСКОТЕКИТЕ НА ГИПСОВЕТЕ СЕ ШМЪРКА КАТО ЗА ПОСЛЕДНО И Е ПЪЛНО С МАЛОЛЕТНИ БЕЗ ЛИЧНИ КАРТИ КОЙ ЩЕ ПРОВЕРИ ТОЗИ СИГНАЛ ВРЕМЕ Е И КМЕТА ДА СЕ ВКЛЮЧИ А НЕ ПАК ДА ПРАВИ СЪБРАНИЯ И ДА КОМЕНТИРА КОЛКО МНОГО НАРКОТИЦИ УПОТРЕБЯВАТ ДЕЦАТА В БАНСКО.
vute публикува:
14 Май 2018 | 19:50
basnko ne iska 2 ra kabinka iskat q gipsovete i gradlivia kmet gosho ikonomov deto ebe chujdite jeni ama posle i go biq de
Zapomni публикува:
14 Май 2018 | 19:05
То не е приближено а е на тях , чрез него взимат обществените поръчки с Гошо Бенин.
Гошо публикува:
14 Май 2018 | 18:35
Самата истина е това,всички на снимката са дилари под шапката на началника на полицията Иван Попов!

Добавете Вашия коментар

TOP