Санданските съдии релаксират на море в Гърция

15 Юли 2019 | 18:40
1 коментара
Общество

В съдебна ваканция излиза съдебният състав в Районен съд – Сандански, съобщи председателят на съда в курортния град Николинка Бузова.

Тя поясни, че по време на съдебната ваканция в Районен съд ще работят двама магистрати – единият по наказателни производства, другият по граждански дела. През този близо двумесечен период ще се гледат само дела по бързото производство, всички останали ще се разпределят по график след приключване на съдебната ваканция. 

В отпуск по график излизат и съдебните секретари. На ротационен принцип през месеците юли до средата на  септември 6-членният съдебен състав ще ползва годишния си отпуск.

Съдия Стойка Янева вече замина с двете си деца на море в Гърция. След нея в отпуск излиза съдия Рая Манолева, тя също ще разпусне на Бяло море с дъщеря си, която тази година е кандидат-студентка. 

Съдия Катя Сукалинска, която е родом от Бургас, заминава за родния си град със съпруга и двете си деца. Тя ще съчетае две в едно – отдих на морето и среща с приятели и роднини. Съдия Росица Калугерова тази година няма да почива на море или планина, а ще остане в Сандански. Колежката й по граждански дела съдия Бисерка Бакалова-Тилева ще редува през отпуската си море в Гърция и релакс в планина в курортната местност Попина лъка край Сандански.

Съдия Иван Филчев ще спази традицията от години да плажува на Българското Черноморие със семейството си. Последният в списъка на отпуските тази година е  председателят на Районен съд в Сандански Николинка Бузова. Тя ще замине за Англия, за да прекара част от отпуската със сина си Костадин, който е студент в град Бат. Ако й остане време, ще прескочи на плаж на Бяло море.в. Струма 

Добавени коментари

tcekov публикува:
18 Август 2019 | 05:19
тая Бисерка бакалова Дано да я ухапе змия.стършел очите да и избоде .на почивка да иде от почвата да нестане.Храна да яде да се задави Данооо вода да пие да се Отрови .

Добавете Вашия коментар

TOP