Сандански отбеляза празника си зрелищно

27 Юни 2019 | 10:10
0 коментара
Култура

Дни, наситени с емоция. Дни, които включваха събития, случващи се за първи път в град Сандански.

Дни, празнични и неповторими.

Град Сандански тържествено, празнично и емоционално отбеляза 90 годишнината от обявяването на тогавашен Свети Врач за град.

Още в ранните вечерни часове, тържествен марш на военните духови оркестри, огласи главната пешеходна улица в Сандански, с предвещание за много настроение и дълги хора.

Малко по-късно истинско и уникално шоу вдигна градусите на настроението на площад „България“ с Фестивала на военните духови оркестри, а 500 военни от цялата страна създадоха истинска палитра от танцова веселба, в която увлякоха всички събрали се на площада в курортния град.

Ехото от вековете оттекна с уникален военен ритуал и тържествена заря- проверка от Военно формирование 26 400, гр. Благоевград.

Тържественият ден продължи с Духов оркестър, град Сандански и приветствия от кмета на община Сандански – Кирил Котев и официалните лица, които поздравиха всички празнуващи.

Празничната вечер завърши с концерт на младата и талантлива Михаела Филева, която предизвика фурор сред своите фенове, които почти се качиха на сцената, за да се докоснат до своята любимка.

Добавете Вашия коментар

TOP