Санданчани се питат: Яне Янев и РЗС подкрепиха ГЕРБ преди три години – ще го направят ли отново догодина?

06 декември 2018 | 14:09
0 коментара
Санданчани се питат: Яне Янев и РЗС подкрепиха ГЕРБ преди три години – ще го направят ли отново догодина?

С навлизането в изборна година все повече се говори за бъдещи предизборни коалиции в Сандански. Интересно за хората е поведението на Яне Янев, който през 3-те години от управлението на Котев е яростна опозиция, но се забелязва сериозно отстъпление от негова страна в последно време.

В курортния град все повече се шушука около това има ли разцепление в редиците на РЗС. Не е тайна за никого, че ГЕРБ се опитват да пробият групата на Яне, като обещават на негови съветници да им спомагат за реализирането на техни частни интереси. Голяма част от санданчани повярваха на Янев и на балотажа след неговия апел подкрепиха кандидатът на ГЕРБ Котев.

Същите тези хора в момента се чувстват излъгани, тъй като самият човек, който ги подтикна да гласуват за Котев от началото на мандата е негова яростна опозиция и не одобрява управлението му. Наши редовни читатели от Сандански апелират, че е време Яне Янев да излезе и да сподели – прав ли е бил като е дал безусловната си подкрепа на ГЕРБ и техният кандидат Котев.

Кой би следвало да носи отговорността за този избор и биха ли подкрепили РЗС за втори пореден път кандидат на ГЕРБ, който и да бъде той – Манолев или Котев? Времето ще покаже – кой крив, кой прав...


Добавете Вашия коментар!