Само и единствено в Благоевград! ВХОД СВОБОДЕН за жители и гости на града за третото издание на мащабния фестивал „Франкофоли“ и Годишните музикални награди на БГ радио

14 Юни 2017 | 21:41
0 коментара
Общество

И тази година традицията в Благоевград продължава – входът за най-мащабните музикални събития “Frankofolies. Благоевград“ и Годишните музикални награди на БГ Радио е абсолютно свободен за жители и гости на града. Всички меломани имат гарантиран достъп и през двете фестивални вечери, без за това да е необходимо да притежават пропуски и покани.

Въпреки некоректно разпространена информация и спекулации в публичното пространство, музикалните събития „Франкофоли“ и БГ наградите са един своеобразен реверанс към почитателите на музиката. Фестивалът „Франкофоли“ и Годишните музикални награди на БГ Радио ще се проведат в новоизградения  парк „Македония“ (бившите казарми), а входът е от ул. „Ал. Стамболийски“, продължение на бул. „Д. Солунски“. На 17 юни на сцената ще се качи любимата на световната публика френска соул изпълнителка от африкански произход Имани /Imany/ .

За многохилядната публика свой репертоар ще представи и пионерът на електро суинг музиката Паров Стелар, заедно с неговата банда, които ще представят  най-новия си албум. Звездното присъствие ще допълнят македонската група „Фолтин“ и българският DJ Marten, с които започва от 17:30 часа дългоочакваният фестивал.

Входът за Годишните музикални награди на БГ Радио, които ще се проведат ден по-рано също е абсолютно свободен. Мястото отново е новоизградният парк „Македония“, а началото е от 21:00 часа. Участие ще вземат още Авеню, Б. Т. Р., VenZy, Графа, DARA, Deep Zone Project, КАФФЕ, Криско,  Миро, Михаела Филева, Михаела Маринова, Pavell & Venci Venc', Поли Генова, TITA и още. Тази година наградата „БГ Вдъхновение“, която носи името на Ана Мария Тонкова и е единствената, която се избира от екипа на радиото, ще вземе Йорданка Христова.  

Добавете Вашия коментар

TOP