Само Александър Ненков от ГЕРБ е в парламента: Няма нужда от заседание, няма да има оставки!

13 Август 2020 | 09:21
1 коментара
Политика

Извънредното заседание на парламента по искане на БСП е насрочено за 9 ч, но едва ли ще се състои, тъй като от депутатите от ГЕРБ е само Александър Ненков.

 

Зам.-председателят на най-голямата парламентарна група коментира ситуацията в страната в сутрешните блокове на телевизиите. Първо по Нова заедно с Георги Свиленски от БСП, а след това - по БСП, където срещу него бе друг червен депутат - Христо Проданов.

 

Април месец сме актуализирали бюджета. Всички средства са предвидени в тази актуализация и в излишъка. Опитваме се да покрием всички уязвими групи от българския народ. Не сме теглили заем. Този, който определя българския бюджет, е Министерски съвет, а не парламента, заяви Александър Ненков в ефира на Нова телевизия.

 

От БСП искат служебен кабинет, но той ще е изцяло безконтролен, заяви още Ненков и добави, че от столетницата нямат актуализиран и утвърден бюджет в собствената си партия, а искат това да правят за държавата, каза още той. Не е време за оставка, смята още той и добави, че това също така е решение на премиера.Eпицентър

Добавени коментари

Боце публикува:
13 Август 2020 | 10:26
Чибурашкаааааа, ти каква си мърша герберскаааа....

Добавете Вашия коментар

TOP