Сабрие Сапунджиева, ДПС: Ние се срещаме с хората и чуваме техните проблеми и аз като кандидат за народен представител не им обещавам нищо, а изпълнявам техните желания

11 Март 2017 | 16:32
0 коментара
Политика

Ние се срещаме с хората и чуваме техните проблеми и аз като кандидат за народен представител не им обещавам нищо, а изпълнявам техните желания. Това каза за „Фокус“ Сабрие Сапунджиева, кандидат за народен представител от ДПС от 1-ви МИР Благоевград.

„Аз съм била 13 години член, секретар, заместник- председател на ЦИК и не виждам индикации за купуване на гласове, а по- скоро хората са уморени. Бедността ги е притиснала, младите хора са напуснали областта, мен по- скоро това ме тревожи и може би ще има по- малко хора, които ще гласуват“, каза Сапунджиева.

 По думите й кампанията на ДПС върви нормално.

 „Ние се срещаме с хората и чуваме техните проблеми и аз като кандидат за народен представител в срещите си с хората не обещавам нищо. Аз съм тук да изпълнявам техните желания. Да изпълнявам, а не да обещавам. Да отговоря на нуждите на хората и да работя за просперитета на държавата и областта. Слоганът на нашата кампания е „Да спасим България“. България се намира в тежка материална и духовна криза и всички трябва да обединим усилията си, за да спасим България.

Отравям апел към слушателите на Радио „Фокус“ да упражнят правото си на глас на 26 март, разбира се с номер 9 в интегралната бюлетина за Движението за прави и свободи“, каза Сапунджиева.

По думите й ДПС е в постоянна връзка със своите избиратели.“ Миналата седмица имахме среща с жените от Община Белица, а след това и с младежите от Община Якоруда. ДПС има много силна младежка организация. Те са авангарда на нашата предизборна кампания, също така и женските дружества. В събота имам среща с избирателите от Община Хаджидимово, а в неделя имам среща с избирателите от Община Петрич.

Всичко се случва по програма, която е изготвена от партийните лидери в областта. На 19 и 20 тук ще бъде централното ръководство на ДПС. С тях също ще имаме мероприятия в Гоце Делчев. Лъчът ще се раздели със социалните експерти, като ще имаме срещи в общините по поречието на Струма и Места.

Ние провеждаме нормална предизборна кампания, която винаги сме правили, тъй като ние не сме прекъсвали връзката си с избирателите и ние не се срещаме с тях само от избори на избори“, каза Сапунджиева.

Добавете Вашия коментар

TOP