С водосвет стартира лятната подготовка на ОФК "Пирин" - Благоевград

21 Юни 2018 | 21:17
1 коментара
Спорт

С водосвет стартира лятната подготовка на изпадналият във Втора лига ОФК "Пирин" - Благоевград.

В присъствието на председателя на Общински съвет Благоевград  Радослав Тасков, на клубното ръководство, на всички футболисти и необичайно голям брой фенове на отбора. Отец Кирил Котев отслужи водосвет в присъствието на 24-та футболисти на стадион „Христо Ботев“.

Дебют като старши треньор начело на Пирин прави Петър Златинов, който дойде на мястото на напусналия Милен Радуканов.

От стария отбор има само четирима състезатели: капитанът Юлиян Попев, Александър Башлиев, Антон Костадинов и Димитър Благов. В групата от 24 футболисти бе завърналият се нападател Кирил Грозданов, който миналия сезон игра като преотстъпен в Созопол. Първото засега ново попълнение е защитникът Евгени Тунтев.

„Пирин“ има договорени 5 контроли по време на лятната си подготовка: с „Арда“, ЦСКА 1948, „Локомотив“/София/, „Миньор“/Перник/ и македонския „Победа“/Прилеп/. През следващите дни селекционерът Петър Златинов ще знае имената на своите помощници. На този етап не се предвижда да има кондиционен треньор на мястото на напусналия Антон Дончев.

На 30 юни орлетата посрещат македонския Саса Каменица, където помощник треньор е бившето орле Горан Гоцевски. Мачът ще се играе на стадион “Христо Ботев” от 18.30 часа.

 

Добавени коментари

Йордан публикува:
21 Юни 2018 | 22:51
Е КУЧАКА ИВАЙЛО,КЪДЕ Е???

Добавете Вашия коментар

TOP