С първа копка и водосвет започна ремонтът на общински пътища в Разлог

13 Ноември 2018 | 17:48
4 коментара
Общество

Първа копка по проект "Реконструкция и рехабилитация на съществуващи общински пътища и съоръженията и принадлежностите към тях в Разлог и с. Елешница” бе направена от кмета на Община Разлог инж. Красимир Герчев.

С пари по проект обновиха изцяло сградата на читалището в Разлог

Проектът е финансиран по  Програмата за развитие на селските райони 2014-2020, съфинансиран от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони и е на обща стойност 3 277 772 лева.

На официалната церемония присъстваха д-р Мария Копанарова-председател на ОбС- Разлог, Иван Гюров - заместник-кмет по икономическите и правни въпроси, представители на фирмата изпълнител, общински служители и граждани. 

Тържествен водосвет бе отслужен от отец Янко Русков - архиерейски наместник на Неврокопската митрополия, и отец Димитър Белчин „Този проект решава много сериозни дългогодишни проблеми. Миналата година благодарение на проект, подкрепен от МРР беше сменен водопровода, а тази година ще бъде рехабилитиран този участък. 

След финала на проекта съм сигурен, че ще имаме едно съоръжение, което ще отговаря изцяло на нуждите на гражданите и с добър европейски вид", каза Красимир Герчев по време на церемонията и благодари на екипа, изготвил проекта.

Дейностите по проекта обхващат реконструкция и рехабилитация на път „Разлог - Бачево” в участъците на ул. „Изворите”, ул. „Тодор Александров”, ул. „Рила”, на  пътя „Елешница - граница общ. (Белица-Разлог)- Палатик– Черешово” - в участъка на бул. „9 май”.

Инвестициите ще се вложат в ремонт на уличните платна, монтиране на улично осветление и озеленяване. Изпълнители по проекта са фирмите  „Миле Инженеринг“ЕООД- Разлог, „Пиринстойинженеринг“ЕАД- Благоевград и „БКС“ЕООД- Гоце Делчев. Проектът трябва за приключи до 07 март 2021 година.

Добавени коментари

От Ирландия публикува:
14 Ноември 2018 | 00:55
Крадлива паплач, ВИЕ СТЕ ВРЕДНИ, време е да си ходите.
И специално и оргигинално за г-н. Гейчев публикува:
13 Ноември 2018 | 23:45
Всички си спомняме 2011та годни как новия месия, г-н Герчев, седна на кедския стол, всички си помнояме и как упонента му водеше с близо 10% които се стопиха за една седмица, благодарение разбира се на тогавашната мощна фирма Балканстрой АД, която за съжаление фалира. Всички помним и репортажите по БТВ. Минаха доата години от тогава и какво се промени? Кмета със заплата от около 2000 лева успя да купи апартамент и кола на стойност близо 200 000 лева, а ако реши да излезе с номера че и преди това е работил, всички знаем какво работеше преди и надали може с такава заплата да си позволи тези неща! Затова искам да го поздравя с едно стихотворение написано специално за него: КМЕТСКИ СТОЛ Седнал кмет, на купен стол. Ала, столът му убива. Изборният произвол, как сега, да го избива? Няма страшно. Знае той. Изход все ще се намери. Ще си върне тройно в брой, всичко. Само с далавери... А край него фенки, фен, правят се на не разбрали! Но ще дойде Видов ден, за крадци и за абдали.
Росен публикува:
13 Ноември 2018 | 23:05
Гейчевци, Дудивци, долни мръсни безочливи и безсрамни крадци, дано се задавите с последните пари които кредете!!! Заощото ви иде и на вас времето, ще съжалявате. Не мога да си обясна първа копка за дупка.... ТОВА КЪДЕ ГО ИМА БЕ ДЕБИЛИ ГЕРБАДЖИИСКИ УМОПОМРАЧЕНИ С ПРОМИТИ ПИЯНИ И ДРОГИРАНИ МОЗЪЦИ. Иде ви времето мама ви дееба ал
111 публикува:
13 Ноември 2018 | 20:38
Ле ле ма нагли дебили не стачка по сериони мерки срещу вас

Добавете Вашия коментар

TOP