С половин минутно мълчание и "Вечная памет", протестиращите в Благоевград "почетоха" българските политици

19 Ноември 2018 | 19:51
3 коментара
Общество

С половин минутно мълчание и "Вечная памет", протестиращите в Благоевград "почетоха" управниците в страната и запалиха свещи пред офисите на политическите партии в града.

Пред Pirinsko.com, хората заявиха, че мълчание от една минута за политиците в България е изключително много и затова взеха общо решение, мълчанието докато държат свещите в ръка да бъде половин минутно.

И за да "почетат" управляващите подобаващо, благоевградчани дружно запяха в "чест" на политиците "Вечная памет".

"Тези свещи са в памет на всички хора, които бяха убити от 29 годишното управление. Много сложиха край на живота си заради бедността, казаха организаторите на протеста. 

Ккато вече информирахме, малко по - рано тази вечер над 400 благоевградчани излязоха на протестно шествие срещу управляващите партии в България. Протестът продължава от офис на офис на управляващите партии в областния център, като пред всеки офис се палят свещички. 

Добавени коментари

ПИТАНКА публикува:
20 Ноември 2018 | 12:26
Айде сега си отговорете, като изгоним герберите, кои ще седнат на местата им, аз за себе си не съм доволен и не искам тези като протестиращите общински съветници да ги заменят, а Вие ............................?
Зарзавата публикува:
20 Ноември 2018 | 06:01
И какво правят група общински съветници от определени партии на уж " безпартийния" протест? Още ли има заблудени хора, че може да се промени нещо? Блаженни са вярващите с такива месии начело като Александър Стамболийски.
Дидка публикува:
19 Ноември 2018 | 21:18
Грозно, много грозно! Едно просташко поведение, скрито зад гръмки думи като промяна, родина, живот и пр. Вечная памет на българската простотия и идиотизъм!

Добавете Вашия коментар

TOP