С почетна обиколка мотористи отбелязват 3 март в Благоевград

20 Февруари 2019 | 13:13
0 коментара
Общество

Благоевградски мотористи ще отбележат 3 март – националния празник на България с мото шествие.

До момента участие в отбелязването на 141-вата годишнина от подписването на Санстефанския мирен договор, който слага край на близо 500-годишното османско владичество по българските земи, са заявили повече от 50 мотоциклетисти. Предвижда се на всяка машина гордо да се развява националният трибагреник. Сборният пункт се предвижда да е на ул. “Владо Черноземски” №3В, Благоевград.

Обявеният маршрут е:

Старт: бул. “Васил Левски” – на паметника на Апостола на свободата колегите ще поднесат венци и цветя; след това мото шествието ще продължи към кв. “Струмско”; жк “Ален мак”; жк “Еленово”; следва спускане по бул. “14-ти полк” към Младежкия дом и Джамията; обиколката ще завърши на площад “Македония”.

На площада мотористите са убедени, че в неделния ден на 03 март 2019 г. ще успеят адекватно да привлекат вниманието на гражданите – така, както направиха и на коледната си мото обиколка (на 24 декември 2018 г.). Тогава много мотористи от Благоевград участваха в шествието (по същия маршрут), а след това на площад “Македония” раздадоха купища лакомства на малчуганите.

Да припомним, че и мотористите от Североизточно мото общество – България ще отбележат 3 март.

Добавете Вашия коментар

TOP