С плакати и скандирания за по - добър живот жители на Банско и Разлог излязоха на протест

18 Ноември 2018 | 11:57
2 коментара
Общество

С плакати в ръце и скандирания за по - добър живот, жители на общините Разлог и Банско излязоха на протест срещу системата.

Те плануват да блокират пътя Симитли – Гоце Делчев.

Протестът е обявен за 12.00 часа, а сборният пункт е района на комплекс „Реденката“ край Разлог.

По информация от групата, в която се организира протеста – той е разрешен от кмета на община Разлог Красимир Герчев, като организаторите са обявили, че провеждат протеста срещу предстоящото увеличение на цената на водата в област Благоевград.

Pirinsko.com публикува позицията на протестърите без редакторска намеса!

Ние гражданите на Банско, Разлог и околията излизаме на протест срещу системата. Нека заедно се обединим срещу непрестанното поскъпване на битови услуги, като вода, гориво, данъци и гражданска отговорност, подкрепим майките и техните деца в неравностойно положение. Нека се изправим срещу системата и покажем, че не може да ни смачка!

Добавени коментари

нино публикува:
19 Ноември 2018 | 11:41
нека баре а си напреи кащчата
Данчо публикува:
18 Ноември 2018 | 16:21
Долу кмета на Банско Икономов,тоя крадец съсипа Банско да се маха това недоразумение на природата!!!!!Тоя крадец упражнява страшен натиск върху хората които работят в общината,всички работят в страх и под заплахи от един скапан продажник!Да се маха долната свиня от нашият град иначе ще съсипе всичко,и всички!Сега е момента да го затрием.

Добавете Вашия коментар

TOP