С пищно парти и модно дефиле, салон за красота Hairstyle "VB" в Благоевград отбеляза първия си рожден ден

15 Октомври 2017 | 17:08
0 коментара
Общество

С пищно парти и модно дефиле, един от най – модерните и луксозни салони за красота в Благоевград – Hairstyle "VB" отбеляза една година от създаването си.

Тържеството по случай първия рожден ден на салона бе вчера, да поздравят собствениците му Борислав Бешински и Велислав Стамболов, както  и работещите в него се стекоха стотици гости от града и Югозапада.

Центърът за красота се намира на улица Пере Тошев №12 в Областния център на Пиринско и от година време е любимо място за разкрасяването на стотици хора, казаха пред медията ни доволни клиенти.

Дамите са категорични, че под вещите ръце и умения на Борислав Бешински и Велислав Стамболов на излизане от салона се чувстват като след пълна промяна  - с ново ампоа и приповдигнат дух и самочувствие.

И за да не липсва нищо на клиентките, за техния грим и маникюр в салона се грижат чаровни дами от Дупница, Сандански и Петрич.

„Двамата са креативни и амбициозни с усет към естетичното и красивото. Това е и формулата на успехът им, през тази една година спечелиха много клиенти, заради подхода си към тях и усмивките, с които ги посрещат”, казаха част от присъстващите на вчерашното парти.

Борислав и Владислав пък споделят, че преди да дойдат в Благоевград, развивали също толкова успешно бизнесът си и в Сандански, където се радват на стотици клиенти от града и региона

Добавете Вашия коментар

TOP