С пищно парти, благоевградският салон за красота Hairstyle VB отбеляза 2-ри рожден ден!

06 Ноември 2018 | 12:20
0 коментара
Хайлайф

На 14-ти октомври екипът на познатия на всички красиви дами в областния център фризьорски салон продължи традицията по честване на създаването си с уникален спектакъл на прически и много изненади, подготвени специално от талантливите организатори и собственици Борислав Бешински и Велислав Стамболов.

На събитието бяха поканени клиенти, приятели и близки на създателите на красота.

Всички 150 човека, решили да уважат домакините бяха възхитени и очаровани от красивото събитието.

Добре познатият на благоевградчани DJ Ross се грижеше за настроението на всички, а една от големите изненади на вечерта беше известната и ужасно талантлива певица Веселина Дебренлиева- Vess, която пристигна чак от Германия, специално за участието си. Решили да не спират с изненадите за своите гости, двамата талантливи коафьори раздадоха томбола с 10 награди, включващи продукти грижа за коса, като най- голямата беше пълно преобразяване чрез коса, маникюр и грим, в избран ден от дамата- късметлийка.

Празнуващите не спряха да се забавляват, да се снимат и да тръпнат в очакване на кулминацията на вечерта, а именно възхитителното ревю, в което участваха 16 прекрасни дами. Красавиците дефилираха с прически и грим, направени от VB-талантите.

Неотразимите тоалети бяха подбрани и предоставени от популярен бутик, както и булчинските рокли.

За да бъде красотата на всяка една участничка в ревюто завършена допринесоха ръчно изработени, уникални бижута. На модерни прически за всякакъв повод, стилен грим, изящество и красотата се насладиха всички присъстващи.

Близо 10-минутна заря бе завършекът на красивата вечер. Малко преди това речта на двамата собственици на фризьорския салон трогна до сълзи техните близки. Талантливите домакините Велислав Стамболов и Брислав Бешински отправиха своите благодарности и пожелания към всички гости и към всички участвали в организацията на така важното за тях събитие.

С духането на свещичките на тортата, двамата коафьори си пожелаха най-вече здраве, за да продължават напред и както досега да раздават красота и самочувствие и своите клиентки.

Добавете Вашия коментар

TOP