С ново амплоа! Бербатов стана писател, представя книгата си до дни

18 Октомври 2018 | 11:26
1 коментара
Общество

Димитър Бербатов взе окончателно решение, отхвърляйки съветите на хората около себе си.

Той твърдо се впуска в битка с Христо Стоичков на пазара, след като автобиографиите и на двамата са готови за печат.

Книгата на Ицо отдавна беше планувана да излезе в настоящия период. Това ще се случи на 5 ноември (понеделник) на пищна церемония. За целта Камата ще се върне в България, за да присъства на промоцията на изданието, което е в цели 400 страници и е пълно с любопитни и доста неразказани истории, свързани с живота и футболната му кариера.

Бербатов ще стори същото пет дни по-късно – на 10 ноември, когато ще представи своята книга. Припомняме, че именно на тази дата през 1989 година бе сложен край на комунистическия режим в България, а Митко в мемоарите си разказва за това време от живота си, когато е бил малко момче.

„Да, това е датата. Ако няма някакви промени, за тогава е планирано да бъде промоцията на автобиографията на Митко. В момента тя се дописва, но почти всичко е готово”, разкриват източници.

Според тях книгата на Бербатов ще е в по-малък обем от тази на Стоичков. Причината е повече от ясна – Ицо е преживял доста повече поради факта, че е с 15 години по-възрастен.

Бербо беше съветван от свои близки да не се впуска в подобна битка с Ицо – кой повече книги ще продаде на пазара. Първоначалната идея беше неговата автобиография да бъде представена на рождения му ден – 30 януари 2019 година.

В крайна сметка обаче Митко предпочел да премери сили със Стоичков. Според специални в издателския бранш шансовете на Бербо да спечели са минимални, тъй като рейтингът на Камата е доста по-висок. 

Други наши източници твърдят, че на 10 ноември Бербатов може да съобщи и новината, че слага край на футболната си кариера. Към него до момента няма реални оферти от чужбина. За разлика от България, където той има две предложения - от ЦСКА и Берое. 

ЯСЕН ЯВОРОВ/БЛИЦ СПОРТ

Добавени коментари

Ккк публикува:
18 Октомври 2018 | 12:12
Koi go boli kura za toq pedal da napishe kniga “zashto ne igrah za bulgariq” bokluk skapan

Добавете Вашия коментар

TOP