С нова постановка разложкият самодеен театър забавлява публиката в Разлог и Велинград

13 Юли 2017 | 15:11
4 коментара
Общество

След успешна премиера и едно след премиерно представление на новата си постановка „Не всеки крадец е мошеник“ по Дарио Фо, актьорите от самодеен театрален състав Разлог, гостуваха и на велинградска сцена. Разложките самодейци станаха част от Летните културни празници в града.

Топлите аплодисменти на публиката и приятелският прием от страна на домакините от НЧ „Отец Паисий - 1893“ превърнаха гостуването на разложката трупа в един истински културен празник за тях. За театралите на двата града срещата във Велинград е начало на едно ново творческо приятелство. Самодейците станаха част от културните празници на Велинград благодарение на НЧ „15 септември 1903 – 1909 г.“ и община Разлог в лицето на кмета инж. Красимир Герчев.

Добавени коментари

До "pirinsko.com публикува:
13 Юли 2017 | 20:11
Добрв че Ви има, та да може хората поне някъде да изразят мнението си. Нищо че надуват бузи и си мислят че това никой не го чете .... ЧЕТЕ СЕ СЕ ДА ЗНАЕТЕ ГОСПОДА ТАРИКАТИ!. Много добре се чете, и вие го четете. То само това е достатъчно. Хората не са толкова тъпи и прости, колкото си мислите, Боко ТИКВАТА, ви е началник, само това си представете. И рано или късно, по скоро рано ще ви дойде времето! От ПРОСТАЦИТЕ ДА ГО ЗНАЕТЕ!
Да го духате!!!!! публикува:
13 Юли 2017 | 20:05
.
инж. Красимир Герчев публикува:
13 Юли 2017 | 20:05
Мое изящно височество, кмет на провинциялната локва, изсърбана от моя господара Любен Татарски, и подаре на Б.Б. имама да ви кажа....
Бойко Татарски публикува:
13 Юли 2017 | 16:50
Тя постановката е ясна, ние си я гледаме всеки ден!

Добавете Вашия коментар

TOP