С над 12 000 пъстърви зарибиха 6 езера в Пирин, кметът Икономов се включи в инициативата

30 Август 2018 | 17:54
2 коментара
Общество

За поредна година зарибиха водоеми в Пирин планина над Банско. Тази година в инициативата на Рибарско дружество „Василак” се включи и кметът на курортната община – Георги Икономов. Той и останалите ентусиасти пуснаха над 12 хиляди балкански пъстърви в шест езера.

Зарибителният материал се закупи със средства от членовете на Рибарско дружество “Василак”, както и с дарения от други любители-рибари.

„Днес, за поредна година зарибявахме в Пирин. Над 12 хиляди балкански пъстърви бяха пуснати в шест езера. Зарибителният материал се закупи със средства от членовете на Рибарско дружество “Василак” и дарения от други любители-рибари. 

Благодаря на председателя на дружеството - Костадин Пидов за добрата организация и на всички, които участваха в зарибяването"!, написа във Фейсбук страницата си градоначалникът на Банско.

Добавени коментари

Разложенин публикува:
30 Август 2018 | 23:15
Браво! Верно,че това е хубаво нещо.Прави впечатление,че когато се случва нещо хубаво винаги е и кмета!Във всяка манджа - мерудия.Но хубавите неща ги вършат други,а той-само за снимките.Бръкнал си в джобовете и си крепи макарите.
banskalia публикува:
30 Август 2018 | 20:28
браво това е хубаво нещо

Добавете Вашия коментар

TOP