С 21 ФУТБОЛИСТИ СЕПТЕМВРИ „СИМИТЛИ“ ЗАПОЧНА ПОДГОТОВКА

13 януари 2018 | 14:15
0 коментара
С 21 ФУТБОЛИСТИ СЕПТЕМВРИ „СИМИТЛИ“ ЗАПОЧНА ПОДГОТОВКА

Отборът на Септември „Симитли“ започна днес подготовка за пролетния дял от шампионата на Югозападната трета лига. Наставникът Спас Стоименов изведе на първата тренировка за годината на новия стадион  в Симитли общо 21 футболисти, а отец Спас Веселински отслужи традиционния водосвет.

Първото занимание уважи и кметът Апостол Апостолов. От Септември си тръгнаха вратарят Димитър Пангев и полевите футболисти Николай Стоилков, Божидар Станчев, Смаил Креболиев и Даниел Гогов. С изключение на вратаря всички други са освободени от отбора, тъй като са от най-скъпо платените футболити, но не оправдаха очакванията на ръководството на отбора.

Кметът Апостолов бе категоричен,  че за  тях Септември е затворена страница. В отбора се завърнаха Илиан Христов от Миньор „Перник“ и Кирил Домозетски от Пирин „Разлог“. Ново име е и голмайсторът  Георги Славков -Рууни от Германея. " Единствено Пангев постъпи мъжки. Другите първо трябва да си помислят къде играят и какви финанси искат.

Ще обиграваме през пролетта млади момчета от нашата школа и през следващия сезон ще атакуваме професионалния футбол. Внасяме проект и започваме изграждането и на хотел за около 50 места на нашия стадион. По този начин от следващата година и отбори от родния ни футболен елит ще могат да се подготвят в Симитли" - коментира градоначалникът.


Добавете Вашия коментар!