Руснак обърка спирачката с газта и влетя с джип през витрината на магазин в Сандански

29 Юли 2020 | 13:32
0 коментара
Общество

Руснакът Володка Володов се заби с модерния си джип във витрината на магазин на ул. „Никола Вапцаров” в Сандански, на метри от тренировъчното игрище на градския стадион. По чудо няма пострадали хора, а само изплашени съседи в жилищната кооперация. Щетите са материални – счупен десен преден калник, фарове и стъкла на колата, и дограмата на магазина.

Съседи на руснака Володов, който със съпругата си живеят от години в Сандански, бяха силно стресирани от инцидента. Жена сподели, че е била на улицата и чула силен удар и звън от счупени стъкла. „Излязох и какво да видя – джипът на Володката бе забит във витрината”, разказа съседката Мария.

На метри от мястото на инцидента са били две деца, на 8 и 10 години. Те споделиха, че останали с впечатление, че руснакът нарочно е натиснал газта и се е забил във витрината.

Щетите от инцидента са в процес на установяване. Руснакът е обещал за собствена сметка да ремонтира витрината и стъклата, а джипът е с каско и щетите ще се поемат от застрахователя.

Версията е, че вместо спирачката шофьорът е натиснал педала на газта, тъй като автомобилът е с автоматични скорости. Инцидентът не бе посетен от служители на МВР, а виновният руснак и собствениците на магазина се разбрали помежду си кой ще поеме щетите.в.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP