Руски таблоиди: Ванга ни предупреди

20 Април 2020 | 11:07
0 коментара
Любопитно

Светът се променя и какво ще бъде след пандемията от коронавирус не е известно.

Но мнозинството сега се интересува от това кога ще си тръгне тази ужасна болест? Българската ясновидка Ванга имаше отговор на този въпрос... Това се случи още преди някой да му е обърнал внимание, пише руски таблоид. 

Програмата "Нови руски усещания" за първи път показа пророчеството на баба Ванга в пълен обем. Видеото, което медията е публикувала е дълго 45 минути и носи заглавието "Когато вирусът убиец се оттегли: Пророчеството на Ванга". 

Учените смятат, че повече от 80% от населението на света ще бъде заразено с коронавирус. Освен това 15 от сто души ще са на интензивно лечение. И на въпроса, кога ще свърши всичко, сега никой няма точен отговор. Сляпата ясновидка Ванга обаче предсказа, че светът, който познаваме, ще се промени изцяло.

Пророчество на Ванга: „Един ден този свят ще свърши, но краят няма да дойде скоро. Не се страхувайте! Живейте в хармония и си помагайте взаимно. Да живееш в страх не е живот! И това, което е писано на Небето, не може да бъде променено от човека. Рано или късно това се случва. "

Ясновидката също помоли Бог да се моли да пощади човека, „защото е отишъл твърде далеч в омразата си към ближния“. И тя предупреди, че хората могат да бъде спасени в тези ужасни времена само, ако станат по-добри и по-внимателни един към друг.

„Човечеството ще бъде спасено, когато всички хора се обърнат към Бога с молитва. Когато всички хора станат по-добри, когато започнат да си помагат и да спрат да се състезават и да печелят. Светът няма да се спаси с бомби - ще се спаси с разум и вяра. "

Това е само част от текста, който публикува рискуят таблоид, а статията бе прочетена от над 1 милион потребители. 

Добавете Вашия коментар

TOP