Румен Томов: Нападките от г-н Камбитов идват веднага след като обявих, че в Благоевград ще бъдат открити близо 1000 работни места

11 Декември 2019 | 10:43
2 коментара
Общество

“В деня, в който обявих на пресконференция, че в Благоевград ще бъдат открити близо 1 000 работни места, започнаха атаки от г-н Камбитов. Предприел съм всички предвидени от Закона за местното самоуправление и местната администрация действия, във връзка със заеманата от мен висша публична длъжност, в законоустановените срокове, както и декларация за имущество и интереси пред Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество – в едномесечен срок от встъпването ми в длъжност”. Това заяви кметът на Благоевград инж.Румен Томов.

Припомняме, че бившият градоначалник на Благоевград Атанс Камбитов пусна сигнал в ОИК за нарушение във връзка с това, че кметът Румен Томов не е излязъл от търговките си дружества и не ги е заличил от Търговския регистър.

Добавени коментари

Ива публикува:
12 Декември 2019 | 09:48
Ти ли откриваш работни места, пиянде . Ти ли ??? Една фирма не можеш да оправиш като хората фабрики ми открива... нямаш капка заслуга за това !!!!!
Иво публикува:
11 Декември 2019 | 11:45
Тоя нещастни Насо няма да се спре докато не сьсипе града.

Добавете Вашия коментар

TOP