Румен Радев с костюм на лоста

14 Март 2018 | 05:42
0 коментара
Общество

Президентът Румен Радев показа, че не е загубил физическа форма по време на посещението си в 68-а бригада "Специални сили" в Пловдив.

По време на визитата си, той неочаквано се насочи към лоста и безпроблемно направи коремно възлизане сред поощрителни погледи и аплодисменти на публиката без да се притеснява от това, че носи строг костюм.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ С КОСТЮМ НА ЛОСТА

Поводът за посещението на президента бе 75-тата годишнина от създаването на Парашутната дружина.

На 18 март 1943 г. с писмо на началника на Въздушните на Негово Величество войски генерал-майор Димитър Айранов е разпоредено да се сформира Парашутна дружина, с което се поставя началото на парашутните поделения в Българската армия.

Румен Радев беше категоричен, че българските специални сили са стратегическо оръжие в състава на въоръжените ни сили. „Социалният статус на българските военнослужещи трябва да бъде издигнат на нивото, което те заслужават“, заяви президентът

Специалните сили демонстрираха пред държавния глава статичен показ на въоръжение, ръкопашен бой, тактически умения. Изненадващо за всички, и президентът, в официалния си костюм, се качи на лоста и показа отлични физически умения.

 Vesti.bg 

Добавете Вашия коментар

TOP