Роналдо: Знаех, че ще счупя рекорда на Меси

16 Септември 2015 | 09:15
0 коментара
Спорт
Роналдо: Знаех, че ще счупя рекорда на Меси

Звездата на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо е доволен от добрата форма, която той и съотборниците му демонстрират. Снощи грандът отвя с 4:0 Шахтьор (Донецк) в първата си среща от Група "А" на Шампионската лига. Роналдо се отчете с хеттрик във вратата на украинците.

"В добра форма сме, трябва да подчертаем работата на отбора. Постоянни сме в защита, вършим добра работа. Шахтьор игра добре, но ние бяхме по-добри и логично победихме", каза Роналдо.

"Започнахме малко лошо в Ла Лига с равенство, но оттогава играем добре и по-постоянно. Много съм щастлив, благодаря на играчите за доверието, което ми дават", продължи португалецът.

Роналдо не скри и радостта си от факта, че изпревари Лионел Меси в голмайсторската листа на Шампионската лига. До снощи двамата имаха по 77 гола, но след хеттрика срещу Шахтьор Кристиано вече е с 80 на сметката си.

"Знаех, че това ще дойде, естествено, и без напрежение. Хубаво е, разбира се, няма да ви лъжа, чувствам се горд и щастлив, но не това е моята цел. Моята цел е да бъда добър цял сезон и да помагам на отбора да печели, което е най-важното, и да печелим трофеи", добави Роналдо.

Добавете Вашия коментар

TOP