Ройшин Мърфи и Айо „взривиха“ парк „Македония“ в първата вечер от фестивала „Francofolies.Благоевград” 2018

23 Юни 2018 | 12:59
0 коментара
Култура

Хиляди се събраха в парк „Македония“ в Благоевград в първата вечер на четвъртото издание на „Франкофоли“ в България. За четвърта година Благоевград бе домакин на голямото музикално събитие, чийто продуцент е Община Благоевград.

 Със силни емоции феновете на фестивала „Франкофоли“ посрещнаха на сцената изпълнителката с нежен глас  и  завладяващо излъчване Айо. Тя пя песни от посления си албум, както и някои от най-популярните си хитове, а Меломаните пяха и танцуваха заедно с нея. 

         На сцената излезе и Ройшин Мърфи.  Ексцентричната, гласовита певица предостави на публиката незабравимо изживяване.  Изпълнителката развълнува и докосна всички със своя професионализъм и талант.

          В музикалното приключение в Благоевград  се включи и DJ Aslove.  той забавлява и раздвижи  гостите на събитието с миксове на известни парчета , които звучаха от пулта му. Програмата на първата вечер на фестивала завърши DJ Feder със страхотно музикално и визуално шоу. Разпознаваемият диджей създаде изключителна атмосфера и контакт с публиката. 

         Петъчната вечер бе само старта на четвъртото издание на най- голямото франкофонско музикално събитие за България и за Балканите.

          Изненадите продължават и днес, когато на сцената ще видим и чуем звезди като френския рапър Метр Гимс, талантливият и необикновен Винсент Винел, румънската звезда Инна и атрактивните Les animaux sauvages.  Музикалната програма започва в 18:30 часа в парк „Македония“, а през целия ден, в центъра на града ще има  различни  арт ателиета, шатри и забавления за малки и големи. 

   Изданието на „Francofolies“ в Благоевград е под лиценза на най- големия световен фестивал за съвременна франкофонска музика Les Francofolies.

Добавете Вашия коментар

TOP