Родителска среща на тема за добрия пример на семейството и развитието на детето в Симитли

19 Февруари 2020 | 10:21
0 коментара
Общество

Във връзка с реализиране на Дейност 4: „Работа с родители без разлика от етническия им произход за разясняване ползите от образователната интеграция и приемането на различието“ в изпълнение на проект „Прилагане на социално-икономически и образователни мерки за интеграция на уязвими групи в община Симитли“ , Договор № BG05M9OP001-2.018-0010-2014BG05M2OP001-C01,  който ОБЩИНА СИМИТЛИ в партньорство със  Сдружение „Коматиница“ – град Симитли изпълнява – ще бъде проведена родителска среща на 20.02.2020 г. (четвъртък), от 17:00 часа в залата на Народно читалище „Св. Климент Охридски“ в гр. Симитли.

На срещата ще бъде обсъдена темата за добрия пример на семейството и развитието на детето.

Участници в срещата ще бъдат родители на деца от детските градини в общината.

Предвиждат се да бъдат проведени по желание и индивидуални консултации с някои от родителите след приключване на груповата част от срещата по допълнителни въпроси и теми, които представляват интерес.

Тази родителска среща е част от поредица родителски срещи в изпълнение на Дейност 4 „Работа с родители без разлика от етническия им произход за разясняване ползите от образователната интеграция и приемането на различието“, на които срещи ще  могат да бъдат обхванат въпроси, свързани с поведенческата култура на децата и начините за превенция на асоциалното поведение.

Добавете Вашия коментар

TOP