РИОСВ - Благоевград и Басейнова дирекция „Западнобеломорски район“ с участие в кампанията "Да изчистим България заедно“

15 Септември 2017 | 13:39
0 коментара
Общество

РИОСВ- Благоевград и Басейнова дирекция „Западнобеломорски район“ и тази година ще се включат в кампанията „Да изчистим България заедно“.

В деня, определен за почистване – 16 септември 2017 г., от 10:00 ч. общо 20 служители на РИОСВ – Благоевград, Регионална лаборатория към Главна дирекция „Лабораторно-аналитична дейност” към ИАОС, както и членове на техните семейства, ще чистят терените в непосредствена близост до административната сграда на РИОСВ, на ул. „Свобода“ №1 в областния център.

„Чували и ръкавици за участниците и доброволците ще се раздават на 16 септември /събота/ от 09:30 ч., пред сградата на РИОСВ – Благоевград, ул. „Свобода“ №1. Събраните отпадъци ще бъдат натрупани до контейнерите от съществуващата точка за събиране на битови отпадъци, на ул. „Свобода“ №1“, казаха от институцията.

Служителите от Басейнова дирекция „Западнобеломорски район“ пък ще чистят е една от най-новите дестинации в град Благоевград, превърнала се в любимо място за отдих на жителите на града - Екопътека "Кръста", която води началото си от парк „Ловен дом“ и е с дължината - 1320 м.

В Деня за национално почистване на България - 16.09.2017г., служителите на Дирекцията за пореден път ще дадат своя пример в полагането на усилия за  поддържане и опазване на чиста околна среда.

 

 

Добавете Вашия коментар

TOP