Рибари и ловци от страната купонясваха по време на Ловна вечеринка в Сандански

20 Декември 2018 | 10:14
0 коментара
Хайлайф

Ловно-рибарско дружество „Сокол -1920“ и Община Сандански организираха за втора поредна година Ловна вечеринка в центъра на град Сандански.

Кметът на община Сандански – Кирил Котев откри ловната среща с думите: „Радващо е, че показвате последователност в действията си. Точно преди година връчих на вашия председател Решение на Общински съвет, с което предоставихме имот, за да изградите свой Ловен дом. Виждаме, че проектът вече е факт и се радвам днес официално да ви връча разрешението за строеж. Надявам се догодина, отново по това време на годината тук да виждаме не 3Д проект, а снимки от срещи и реализирани иницативи във вашия нов дом“.

Разрешителното за строеж бе връчено на Борис Щурков – член на Управителния съвет на ЛРД „Сокол – 1920“. А за здраве и сполука иконом Георги Танчев освети знамето на дружеството.

За да уважат инициативата гости на вечеринката бяха кметът Кирил Котев с неговия екип, Борис Щурков – началник РУ Сандански и член на Управителния съвет, Директорите на горски стопанства Катунци и Струмяни, управителният съвет на ЛРД „Сокол – 1920“ и голяма част от членовете на дружеството.

За празничната вечер бяха подготвени и много изненади. За творческата програма и настроението на всички на пл. „България“ се погрижиха Духов оркестър – Сандански, ТС „Празник“, Мъжка фолклорна група при Ансамбъл за народни песни и танци „Никола Вапцаров“ и специален гост народният славей на македонската песен – изпълнителката Ваня Найденова.

Празничната вечер завърши с томбола и чаша вино!

Добавете Вашия коментар

TOP