Резил!Тежък разгул в Нови хан за ЧРД на дупнишката мадона Сашка Васева!

17 Октомври 2017 | 11:45
0 коментара
Хайлайф

Див чалга купон разцепи Нови хан в чест на Сашка Васева, пише "ПИК".

Дупнишката Мадона навърши 51 години на 12 откомври, а Биг Брадър й подсигури алкохол и храна, с които да почерпи останалите звездни съквартиранти.

Празникът на Сашка започна със скандал. Джулиана Гани и Енджи Касабие я критикуваха, че изневерява на групата им и лавира между двата лагера, контактувайки с врага - Мегз. Силиконката дори се ожали пред камерите, че Васева я тормози психически и я заплаши с компромати. Противоречията обаче бързо бяха изгладени и дамите се помириха.

С нагласата, че няма да празнува рождения си ден, Сашка прекара останалата част в деня, обикаляйки Къщата с шармантна бяла рокля и с питие в ръка. Вечерта, когато настъпи време за същинското парти, чалга легендата вече бе солидно подгряла с напитки.

Зашеметена, а и затруднена в придвижването от връздългите ръкави на копринената си одежда, Сашка тупна по задни част на импровизираната сцена, от която изви глас с хитовия си рефрен "Доларите в марки сменяма аз...".

След края на купона за рождения ден на Сашка, Къщата заприлича на току що опразнена кръчма с под, покрит с пластове салфетки. С кючеци на сцената се впусна дори шкембестият шеф Петров, над който силиконови бомби раздруса Джулиана Гани.

"Културен шок", обобщи обстановката Ваня Щерева. Минути по-късно обаче моралистката сама падна жертва на чалгата и камерите на Биг Брадър я увековечиха в пози, от които писателката едва ли ще се гордее след края на шоуто. Ваня смая всички, като се овъргаля в салфетките с високо всигнати крака. 

Добавете Вашия коментар

TOP