Резервата Казанова: Никой не би пожелал трагедия, за да влезе в отбора

21 Юни 2016 | 08:44
0 коментара
Спорт
Резервата Казанова: Никой не би пожелал трагедия, за да влезе в отбора

Любомира Казанова, резервата, която влезе в ансамбъла ни по художествена гимнастика на мястото на Цвети Стоянова, бе емоционална при пристигането на отбора от Европейското в Израел. Казанова сподели, че момичетата са искали с представянето си да дадат сили на своята съотборничка.

"Всичко, което треньорът ни Илиана Раева ни мотивира, по този начин да си дадем силата и да я предадем на Цвети. За нас най-важното нещо сега е Цвети. Просто излязохме с вярата да го изиграем и дай Боже да вземем медал за да го изпратим на нея. Надявам се тя да се оправи и истината да излезе наяве."

"Играхме, защото Илиана Раева ни обясни, че по този начин най-много ще помогнем на Цвети. А ние сме готови да направим и невъзможното, за да ѝ помогнем. Бяхме в стрес абсолютно всички и единственото нещо, което ни крепеше беше, че по този начин ще ѝ помогнем. Не знам, ако сега се върнем назад не знам дали бих го издържала пак, наистина беше много тежко."

"Смятам, че точно затова сме спортисти, за да имаме психика и концентрация точно в такива моменти."

Казанова призна, че е била и много огорчена от информациите в някои медии, че целенасочено е била включена в отбора. "Тежко и това, че намесиха семейството ми, по никакъв начин в спортната ми кариера не съм позволявал на родителите ми да се месят в моята кариера. Това, че баща ми е треньор в съвсем различен спорт по никакъв начин не си го обяснявам, че се каза, че е деятел и плаща да съм там. За мен това беше обидно, не знам кой нормален човек би пожелал трагедия, за да влезе в отбора."

"Казаха ми да не отварям и да не чета абсолютно нищо и да го направим за Цвети. За съжаление четох. Тази информация ме заливаше отвсякъде."БЛИЦ-СПОРТ

Добавете Вашия коментар

TOP