Ревизоро: Цигари, алкохол, наркотици, радиоактивни отпадъци - кой каквото му е на сърце може да внесе у нас

29 Април 2015 | 07:57
1 коментара
Общество
Ревизоро: Цигари, алкохол, наркотици, радиоактивни отпадъци - кой каквото му е на сърце може да внесе у нас

Цигари, алкохол, наркотици, радиоактивни отпадъци - кой каквото му е на сърце може да внесе у нас. Важното за митничарите е не да правят нещо, а да не правят нищо. Те обаче са редовите изпълнители. Това заяви пред bTV депутатът от Патриотичния фронт Емил Димитров-Ревизоро.

Контрабандни цигари влизат в страната, въпреки че в София заседават шефове, управляващи и прочие началници. В София се заседава, на границата се случва всичко т.е. "заседавайте си, не ни пречите". Винаги само най-ниската брънка бива залавяна, посочи депутатът.

"При 20 камиона в една смяна вие знаете, че някой е спечелил 20 милиона. И вие ще се изправите ли срещу тези 20 милиона, като знаете, че ги закрилят от най-високо ниво  - ако го направите, вашето бъдеще в системата и на всички ваши роднини в Свиленград е обречено", коментира още Ревизоро.

На този етап столът на Ваньо Танов не се клати, но премиерът му дава срок до Нова година, дотогава ще си го дундурка. За премиера той си е добър. Танов пожарникарски сега се опитва да прави движения - виждате, че нямаше никаква реакция за контрабандата, която бе заловена. Танев едва ли ще събере 1,5 млрд. лева от митниците, коментира Димитров по повод искането на премиера за събирането на тази сума.

Нито парите ще влязат в бюджета, нито ще се пресече контрабандата, скептичен е Емил Димитров.

Добавени коментари

razlogenin публикува:
29 Април 2015 | 09:09
ta ле за това е тоа зор да влезем у шенген-кее по нема граници контрол на митници толку далаверат е по голема.да те онодам и демокрациата.тя краде и ни сасипова ама ние да сме виновни.вкаруват икомплекси страх,ама бизнес.щом се надупихме ми се че си траем дорде го натрътраа.па за изкаруването може да ни е дойдел акъло

Добавете Вашия коментар

TOP