Ремонтират училището в град Белица

10 Юли 2020 | 17:16
1 коментара
Бизнес

Успешно се изпълнява проекта за ремонт на училище „Св. Св. Кирил и Методий“ в град Белица. За изпълнение на дейностите са предвидени средства в размер на 1,9 милиона лева. Целта е ремонтните дейности да приключат до началото на новата учебна година 2020-2021. Учениците ще имат възможност да играят на две чисто нови спортни площадки, едната от които е предназначена за футбол, а другата е за волейбол и баскетбол. Освен това ще има и  модерни съблекални с душове за децата. Проектът за реконструкция, оборудване и обзавеждане на училището в град Белица е по Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г.

Върху сградите на стария и новия корпус на училището, ще бъде поставена топлоизолация, и извършени строително-монтажни работи по смяната на покрива и освежаването на фасадата. Във физкултурния салон ще бъде изградена топлофикационна система тоалетни и сменени информационните табла в коридорите. Освен, че ще бъде подменен парапетът на централното стълбище, ще бъде изградена и рампа за инвалиди.

До дни ще бъде готова за ползване една от най-посещаваните обществени спортни площадки в Банско – тази на ул. „България”. На тенис-корта активно спортуват по всяко време на годината и денонощието жители и гости на града, но не е извършван ремонт от построяването и́ през 2011 година. Пясъчникът за най-малките до тенис-корта вече е готов, започна поставянето и на новата настилка.

Добавени коментари

КОРНИ публикува:
11 Юли 2020 | 16:52
БРИНДИЧ, ТИ И КЛАКЬОРКИТЕ ТИ - СЛАБИ ПРЕПИСВАЧИ СТЕ. БНР ПРЕДАДЕ, ПУБЛИКУВА, ВИЕ ПРЕПИСАХТЕ И СЪБРАХТЕ В ЕДНА НОВИНА. АХ, МИЛИТЕ, И ЗА ПАЗАЧИ НА БАРДАК НЕ СТАВАТЕ. ЩЕ ВИ ИЗБЯГАТ КУРВИТЕ!!! ХАХАХХАХА

Добавете Вашия коментар

TOP