Рецидивист, излязъл от затвора преди 40 дни, хванат с дрога

18 Януари 2020 | 13:15
1 коментара
Криминално

Мярка за неотклонение "задържане под стража", постанови Районен съд -Кюстендил за Юлиян Л., на 43 години. Той е обвинен за притежание на наркотици.

Юлиян Л. е задържан в качеството си на обвиняем за това, че на 15 януари, сряда, е държал хероин, с общо тегло преди анализите 0,153 грама, на обща стойност 18,36 лв. За това престъпление е предвидено наказание лишаване от свобода от 1 до 6 години.

Юлиян Л. има 10 присъди от 2001 г. до момента. Той е изтърпял последното си наказание и е освободен от затвора преди около 40 дни.

Добавени коментари

Bobi публикува:
22 Януари 2020 | 14:07
Боже 0,153 хероин! За запознатите по малко от една доза. Чакаите че някой може да не ме разбере. Циганин с дозата която си е купил, и понеже е рецидивисг ще го храните с данъците си поне още 3 години, за нещо което не е наказуемо в нито една европеиска държава. Аз не живея в българия, наркозависим съм, и когато полицията ме спре дори не се опитвам да си скрия дозата иначе ми я изхвърлят. Просто си плащам глобата от 20 евро и продължавам. Не смятам да се връщам в БГ но не е ли време за промени и у нас на прословутия член 354? Трябва ли да ни храните с години в затворите заради порока ни? Кога най-накрая ще се разграничи притежание и пазпространение, но не в сегашният им вид, а като всички цивилизовани държави, а именно едното да е с административно наказание? И за тези които ще кажат, така ще се измъкват наркодиларите ще кажа само ме не излизате от вкъщи, защото дори не трябва да си полицай или съдя за да различиш наркозависим от останалите. А ако въпроса е само че без тези псевдоакций отделите "наркотици" към РДВР тата ще трябва да правят истински раследвания за истинския проблем с наркораспространението.... извинете но това вече е друго и дори не ми се коментира.

Добавете Вашия коментар

TOP