Рецепта от 2 съставки, с която бързо ще изчистите червата си

19 Април 2018 | 07:35
0 коментара
Любопитно

Непълното изпразване на червата предизвиква подуване на корема, болка и дискомфорт. Диетата, която ядем, играе важна роля в по-голямата част от процесите, включително движенията на червата и храносмилането. Така че ако изпитвате дискомфорт, това е ясен знак, че диетата ви не притежава нещо, от което тялото ви се нуждае, за да функционира правилно.

Обикновено червата натрупват токсин и отпадъци от тялото и след това ги изхвърлят. Въпреки това, в случай на лошо храносмилане, отпадъците не се отстраняват от тялото и остават в него, като по този начин причиняват много здравословни проблеми.

Непълното изпразване на червата може да възникне в резултат на лоша мускулна функция на храносмилателния тракт. Не се притеснявайте, предлагаме ви един естествен и изключително ефективен начин да очистите червата и да подобрите функцията им.

За да се предотврати натрупването на отпадъци и токсични отлагания в организма, два пъти годишно трябва да направите пълно прочистване на червата.

Ето как да се справите сами у дома:

Съставки:

150 г сливи

150 г фурми

5 чаши вряла вода

Инструкции:

Сварете водата и след това добавете сливите и фурмите. Оставете ги да къкрят в продължение на 15 минути и след това ги преместете от котлона. Оставете ги да се охладят.

Всяка сутрин, веднага след събуждането, яжте по 1 чаена лъжичка от този смес. Тя ще ви помогне да прочистите червата, да не страдате от запек, ще подпомогнете храносмилането и ще детоксифицирате тялото./Zdrave.to.

Добавете Вашия коментар

TOP