Реал отстрани Байерн след продължения и куп съдийски грешки

19 Април 2017 | 09:47
0 коментара
Спорт

Реал Мадрид победи Байерн Мюнхен с 4:2 след продължения в среща-реванш от четвъртфиналите и с общ резултат 6:3 вече е в полуфиналната фаза в Шампионска лига. В редовното време срещата в Мадрид приключи при резултат 2:1 за Байер, но „белия балет“ отбелязаха 3 попадения в продължението и решиха двубоя.

Байерн откри резултата с попадение на Левандовски от дузпа в 52-ата минута на срещата. Роналдо изравни с отличен удар с глава в 76-ата минута, но автогол на Серхио Рамос в следващата минута върна интригата в двубоя.

В крайна сметка след редовните 90 минути и добавеното време от 4 минути резултатът се запази 1:2 и след 3:3 последваха продължения.

В 97-ата минута далечен удар на Кристиано Роналдо беше спасен от Нойер. Асенсио с техничен удар опита да матира германския вратар в 99-ата минута, но отново Нойер беше непревземаем.

В 105-ата минута Роналдо изравни резултата на 2:2, но при паса той беше в положение на засада. Останали в намален състав германците нямаха съпротивителни сили и Роналдо реализира хеттрика си в 110-ата минута при спорно положение на засада, а в 112-ата Асенсио оформи и крайния резултат, който прати Реал на полуфиналите.

Добавете Вашия коментар

TOP