Разследване на Pirinsko.com установи: Пламналият през изминалата нощ автомобил в Благоевград е возилото осъмнало преди месец със срязани гуми и изпочупено предно стъкло

18 Май 2018 | 15:37
1 коментара
Криминално

Подпаленият през изминалата нощ лек автомобил „Опел Зафира” е возилото, което в началото на този месец осъмна със срязани гуми и изпочупено предно стъкло, показа разследване на репортер на медията ни.

Автомобилът тогава бе намерен в окаяно състояние лично от собственикът му Емил Илчев, който заяви, че не знае да има открити врагове.

Той разказа, че попаднал на гледката сутринта на 1 май.

До срязаната гума бил оставен ножът, с който били срязани гумите, разказа тогава потърпевшият.

Тази нощ пък, около 02:42 часа е получен сигнал за горящ лек автомобил „Опел Зафира“, паркиран в района на ул.“Цар Иван Шишман“ в гр.Благоевград.

Произшествието е посетено от екип на РСПБЗН-Благоевград. 

След бърза справка от страна на медията ни се оказа, че и в двата случая става въпрос за един и същи автомобил. Подобно на първия път, когато открил автомобила си със срязани гуми, така и днес, собственикът му Емил Илчев е изпаметен и без думи от случилото се.

Името му в Благоевград се свързва с това, че е върл противник на „Синя зона” в града” и неведнъж е атакувал местния парламент с неудобни въпроси свързани с  нея. Под сурдинка в областния център се коментира, че Илчев работил, като шофьор на камион и получавал запалхи от работодателя си. Към момента служители на 01 РУП към ОД на МВР-Благоевград работят по изясняване на поредния инцидент.

Очаквайте подробности!

Добавени коментари

112 публикува:
18 Май 2018 | 16:06
Е сега е време полицаите да се включат да не поверва човек

Добавете Вашия коментар

TOP