Разложанинът Иван Маджарски глобен 1000 лв. заради бой във фитнес зала „Айърмен“

12 Декември 2016 | 08:22
2 коментара
Общество
Разложанинът Иван Маджарски глобен 1000 лв. заради бой във фитнес зала  Айърмен

Разложанин бе глобен с 1000 лв. заради бой във фитнеса. Инцидентът станал в спортната зала „Айърмен“, която била посещавана от младежи, които се занимават с фитнес. Сред тях бил и студентът по медицина Георги Димитров, който се упражнявал на уредите. Към него се приближил Иван Маджарски, който в миналото бил фитнес инструктор, поради което имал самочувствие, че е на „ти“ със спортната тренировка, и когато виждал, че някой не изпълнява правилно упражненията, му давал съвети.

Той направил забележка на Георги Димитров, което обаче хич не му се понравило. Студентът отговорил, че е лекар и знае какво упражнение да прави за мускулна маса, и нарекъл непознатия „селски тарикат“. Репликата била чута от Иван Маджарски, който, ядосан, се върнал с бързи крачки и ударил младежа в лицето. Разправията била спряна от друг мъж, който застанал между двамата и всички в залата продължили спортните си занимания. Георги Димитров си извадил медицинско и решил да съди нападателя за причинената му лека телесна повреда.

Делото е разгледано в Районен съд - Разлог, като Иван Маджарски бил осъден на 6 месеца пробация, както и да плати обезщетение от 500 лв. на пострадалия. Присъдата е обжалвана пред Окръжен съд, като магистратите отменят пробационната присъда и вместо нея налагат административно наказание - 1000 лв. глоба, заради чистото съдебно минало на Иван Маджарски.

Същевременно обаче той е осъден да плати два пъти по-високо обезщетение на частния тъжител - 1000 лв. Струма

Добавени коментари

Nqma Znachenie публикува:
12 Декември 2016 | 12:40
Mitko ti typ li si ili da ?
Mitko публикува:
12 Декември 2016 | 11:09
Ne hodete v toq fitnes samo ni tormozqt i biqt a Ivan Maistorov ni kara da vzimame himiq toi trovi vsichki decaa

Добавете Вашия коментар

TOP