Разлог се рекламира като туристическа дестинация в Русия

18 Септември 2019 | 11:47
1 коментара
Култура

Община Разлог участва в Международното туристическо изложение „ОТДЫХ LEISURE 2019” в руската столица Москва. Това е един най-мащабните форуми в Русия, който акцентира върху развитието на културния туризъм.

Над 50 изложители от България, Сърбия, Кипър, Испания, Тайланд, Китай, Египет и Танзания участваха в изложението, което дава възможност на участниците да представят своите най-атрактивни и интересни дестинации за посещение.

Община Разлог с рекламни материали представи красиви кътчета, места за развлечение и отдих. Част от презентацията включваше СПА туризма на село Баня, което се слави с над 75 минерални извора със средна температура на водата от 58 °C, които се използват предимно за балнеология, открити и закрити басейни, фестивалния и голф туризъм в град Разлог, включващ най-популярния Международен кукерски фестивал „Старчевата“ и най-голямото по рода си игрище от планински тип в България и не на последно място една от най-старите църкви на Балканския полуостров - „Св. св Теодор Тирон и Теодор Стратилат“ в село Добърско.

С участието си във форума община Разлог иска да допринесе за развитието на региона като целогодишна туристическа дестинация.

Добавени коментари

Уместна поговорка: публикува:
18 Септември 2019 | 15:15
"Видяла жабата,че подковават волът,та и тя вдигнала кракът си."

Добавете Вашия коментар

TOP