РАВНОСМЕТКА: Петима пострадаха при ПТП за два дни на пътя Банско - Гоце Делчев

27 Юни 2018 | 12:51
0 коментара
Общество

Петима човека пострадаха при ПТП за два дни на пътя Банско - Гоце Делчев. Вчера катастрофа между микробус и автобус, а днес между линейка и два автомобила, съобщава репортер на Pirinsko.com.

Един човек е пострадал при катастрофа между линейка и два леки автомобила на второкласен път 19 Симитли-Гоце Делчев в района на село Места, съобщи репортер на Pirinsko.com.

За щастие пострадалият не е в тежко състояние. Катастрофата е станала около 11:00 часа, линейката е навлязла в лентата за насрещно движение, в следствие на което се е ударила в идващ отсреща лек автомобил, а зад лекия автомобил се е ударил и друг автомобил. 

В линейката е бил само шофьорът, не е имало екип и пациент. Пътят бе затворен за движение близо два часа.

Както съобщихме вчера /26.06.2018г./ около 14:47 часа е станало ПТП, при което товарен автомобил „Форд Транзит“ с 48-годишен водач от гр.Разлог, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост по път II-19 в посока от гр.Добринище към с.Места, на ляв завой навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в движещ се по нея автобус „Ивеко“ с 51-годишен водач от с.Бело поле, общ.Благоевград.

В резултат на инцидента са пострадали: водачът на товарния автомобил „Форд“, който е с фрактура на дясна ръка, фрактура на десен крак и гръдна травма, 39-годишен мъж от гр.Разлог, пътуващ в товарния автомобил, който е с фрактура на десен крак, водачът на автобуса „Ивеко“, който е получил фрактура на дясната пета, 54-годишна пътничка в автобуса от с.Бачево, общ.Разлог,  която е с охлузна рана в областта на лицето и 53-годишен пътник в автобуса от гр.Разлог, който е с натъртване в областта на гърдите.

Пострадалите са без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

Добавете Вашия коментар

TOP