Рамонтират улици в Банско и Добринище

09 Юни 2020 | 14:59
5 коментара
Бизнес

С подобряване на метеорологичните условия и отпадане на голяма част от ограниченията, наложени от извънредното положение, Община Банско работи по изпълнение на инвестиционната си програма.

С приоритет са инфраструктурните дейности по подобряване състоянието на уличната мрежа. Усилията на общинската управа са насочени в осигуряване на достатъчен ресурс за реализиране на максимална част от заложеното в годишната програма, въпреки сериозно намалелите приходи в общинския бюджет.

Недовършените в продължение на 2-3 години централни улици на гр. Добринище вече се асфалтират.

След завършване на ул. „Георги Темелков” от бензиностанцията до детската площадка , ще започне ремонта и на още две натоварени улици – „1-ви Май” и „Яне Сандански”.

Успешно върви асфалтирането на четири улици в Банско, които от години са в трагично състояние. Полага се асфалт и до броени дни ще бъдат готови улиците „Мингьо Тодев”, „Даме Груев”, „Уилям Гладстоун” и „Ел Тепе”.

Предстои изкърпването на уличната мрежа в целия град. С добър темп и в срокове се работи по новата детска градина в Банско, прецизират се детайлите по довършителните работи, уточнява зам.-кметът Стойчо Баненски, който със специалисти от Общината администрация инспектира ежедневно обектите. В Банско започна също ремонтът на детските площадки и спортните съоръжения за обществено ползване.

Поради заявено инвестиционно намерение на собственика на частен имот на ул.”Гоце Делчев”, детската площадка върху същия терен е демонтирана.

Кметът Иван Кадев лично наблюдава изпълнението на графика на дейностите.

Добавени коментари

Поет напет! публикува:
09 Юни 2020 | 20:00
Пошли коментари безкрай, на депутат подлоги знай! Прост за петима, но парата си я има! Депутатската заплата, завъртяла му главата! Номера, интрижки, малки пи.ки, смелчага е голям, но зад Борисовия параван! Предаде всички, врече се в парички, нищо, тъпанар, пак си прост кръчмар!
Ivanov публикува:
09 Юни 2020 | 19:10
За асфата , незнам дали сте видяли,че има основа от 15-20см. И отгоре е износващ асфалт. само за информация
Асен публикува:
09 Юни 2020 | 18:54
Икономовите глашатаи започнаха с коментарите след като видяха как се оправят улици които те не можаха да оправят 3 годин! Комисионните ги видяхме къде отидоха по златните бидета. Само гледайте как се работи, злобари!
Da публикува:
09 Юни 2020 | 18:31
Асфалта е тънак като хартия за сметка на тва квадратура да има
Жени Марчева публикува:
09 Юни 2020 | 16:03
Кадев наблюдава лично а комисионната я пребира Въчкова Смениха едните играчи с други само за да пълнят друг джоп

Добавете Вашия коментар

TOP