Рамбо спасен в спешното на столична болница

04 Октомври 2018 | 10:32
0 коментара
Общество

Холивудската звезда Силвестър Сталоун вдигнат на крака в Правителствена болница 

Холивудската звезда Силвестър Сталоун е бил приет по спешност в Университетска болница "Лозенец" във вторник през деня, научи "България Днес" от сигурни източници.

Актьорът, който е в България от събота за снимките на култовата екшън поредица "Рамбо", е претърпял интервенция в отделението на бившата Правителствена болница, след като се почувствал зле.

Лекарите поставили специална инжекция на Рамбо, за да го спасят и вдигнат отново на крака.

"Биха му мускулна инжекция в седалището, той май само там няма силикон и пластични операции", коментират служители на болничното заведение, пожелали анонимност.

Злите езици из коридорите на спешното клюкарят, че Роки е прекалил с алкохола предната вечер за добре дошъл у нас, което довело до влошаване на здравословното състояние на 72-годишния носител на „Оскар“.

До приключване на редакционния брой ръководството на лечебното заведение не даде официално становище защо холивудската легенда е бил техен пациент, без да отричат информацията.

Сталоун е изписан в стабилно състояние и се очаква скоро да започне снимките на петата част от поредицата за "Рамбо" - "Последна кръв". В този епизод по план героят на Слай ще умре.

Това е поредното посещение на мегазвездата в България, като у нас той снима и "Непобедимите" заедно с колегите си Мел Гибсън, Харисън Форд, Антонио Бандерас, Джейсън Стейтъм и др.

И този път г-н Сталоун беше посрещнат на родна земя, както подобава за звезда от неговия ранг.

На ВИП терминала на летище София Рамбо бе очакван от собственика на "Ню Бояна" Ави Лернер и продуцента Лес Уелдън, които бяха осигурили стабилна охрана за холивудската легенда.

Освен в София новата лента ще се снима в Лондон и Канарските острови.

След като приключва работа по „Рамбо IV“ през 2008 г., Сталоун обещава, че това ще е последният филм от поредицата, но ето че 10 години по-късно отново влиза в ролята на екшън героя.

В новия филм ветеранът от Виетнамската война се изправя срещу мексикански мафиоти, за да спаси отвлечената внучка на своя близка приятелка. Така екшън героят открива мрежа за трафик на жени и заедно с американски журналист се опитват да спасят отвлечените.

Очаква се Слай да посети България отново през април 2019 г., когато „Ню Бояна“ ще се напълни с холивудски знаменитости за „Непобедимите IV“. Според световните медии във филма ще участват и Арнолд Шварценегер и Пиърс Броснан. Редакцията на „България Днес“ пожелава от все сърце на актьора, изиграл емблематичните Роки Балбоа и Рамбо, крепко здраве и още дълго да ни радва от големия екран.

Погребан от вестник „Сън“

В началото на 2018-а фалшива новина за смъртта на култовия актьор хвърли в ужас милиони киномани.

"Актьорът Силвестър Сталоун е починал рано тази сутрин в дома си в Лос Анджелис." Това заглавие хвърли в шок феновете на култовия актьор по цял свят, написа тогава The Sun.

Бързо се разбра, че новината е измама и Сталоун е добре.

Роки е с пернишки зъби

Това не е първият сблъсък на Силвестър Сталоун с родни лекари.

През 2012-а актьорът си направи зъбите в България, а за холивудската му усмивка се погрижи пернишкият стоматолог д-р Валентин Павлов.

Двайсет и четири чисто нови зъба на Сталоун са направени от д-р Павлов и съпругата му д-р Венета Павлова.

Лечението било извършено в една от столичните клиники на пернишкото семейство.

По време на снимките на "Непобедимите 2" Слай счупил зъб и се готвел да пътува за САЩ, за да го лекува. Известна наша диетоложка, която се грижела за храната на звездите, препоръчала на американския актьор денталната клиника.

"Когато съпругата ми се обади и каза, че Сталоун ще ни бъде пациент, аз го възприех като шега", разказа тогава д-р Павлов. Шегата се оказала истина и пернишките лекари професионално решили проблема на звездата. Сталоун останал толкова доволен, че решил да подмени всичките си зъби.

Добавете Вашия коментар

TOP